in ,

OMGOMG LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο με Αναστασοπούλου – ΑΝΤ1. Δυσμενές μήνυμα πριν τη λήξη του συμβολαίου της;

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… Ήταν το καλοκαίρι του 2022 όταν παράλληλα με την διθυραμβική έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 φάνταζε ως βέβαια διάδοχος του Γιώργου Παπαδάκη και ότι η συγκατοίκησή τους θα ήταν για λίγους μόνο μήνες.

 

  • Εμμέσως το είχε πει και ο Γιώργος Παπαδάκης. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβη ποτέ και έτσι δόθηκε στη δημοσιογράφο και η βραδινή εκπομπή «Αρένα» που από την πρώτη στιγμή έκανε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

 

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πέρσι έκανε λόγο για δύσκολη συγκατοίκηση Παπαδάκη – Αναστασοπούλου. Φέτος το ακριβώς αντίθετα με τα νούμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» να πηγαίνουν καλά χωρίς όμως να έχουν εκτοξευθεί.

 

Και τώρα πριν τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας το καλοκαίρι έρχεται η δυσμενής μετάθεση της «Αρένας» τα βράδια της Κυριακής και η μετατροπή της εκπομπής από εβδομαδιαία σε δεκαπενθήμερη.

  • Μήνυμα προς την ίδια;

 

 

Το μόνο βέβαιο είναι πως σε περίπτωση αποχώρησης Παπαδάκη από τη ζώνη – κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται τώρα στον ορίζοντα – ο Γιώργος Παπαδάκης θα διεκδικήσει τη ζώνη. Όσον αφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η μεταγραφή της το καλοκαίρι σε άλλο κανάλι…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ελαφροχέρα» μασέζ στην Θεσσαλονίκη έκλεβε τους πελάτες της

Καλός καιρός σήμερα – Παγετός νωρίς το πρωί