in

Παρασκήνιο – “Καμπανάκι” στον ΑΝΤ1 με τις διαρροές για τη Μενεγάκη;

Πριν από λίγη ώρα σας γράψαμε για όλα αυτά που παίζουν για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Πάμε να εξελίξουμε το ρεπορτάζ και να το “απλώσουμε” και εκτός Mega. 

  • Χθες μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύφθηκε ότι η παρουσιάστρια είχε πρόταση από τον ΣΚΑΙ τη σεζόν που είχε βρεθεί εκτός τηλεόρασης και ότι ίσως αυτές οι επαφές να αναζωπυρωθούν. Δεν αναφέρανε όμως και το ρεπορτάζ πως τότε κουβέντα είχε γίνει και ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κυριακού.

Ο ίδιος την ήθελε πολύ και δεν τον πείραζαν οι οικονομικές απαιτήσεις. Το “αγκάθι” ήταν ότι η Ελένη ήταν ανένδοτη στο ότι ήθελε να επιστρέψει σε καθημερινό μαγκαζίνο, είτε στην πρωινή, είτε στη μεσημεριανή. Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη και μαθαίνω πως δεν θα υπάρξει. Τους πάνε καλά και οι δύο αυτές ζώνες. 

  • Η πληροφορία όμως ότι η Ελένη ίσως θέλει για πρώτη φορά να φύγει από τα γνωστά της μονοπάτια και να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα, χτύπησε ως “καμπάνα” στον ΑΝΤ1. Και μπορεί να υπάρχουν στελέχη που δεν επιθυμούν αυτή τη μεταγραφή, αλλά ξέρουν πολύ καλά πως μόλις το μάθει αυτό ο Θοδωρής Κυριακού, τότε θα ξεκίνησε το “φλερτ”.

Θυμίζουμε πως η τότε πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν η Ελένη να επιστρέψει με διπλό ρόλο, με βραδινό λαμπερό σόου και με late night με συνεντεύξεις. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. τουλαχιστον στην ψυχαγωγια η κατι παρεμφερες , ειναι κριμα να μην αξιοποιουν ενα εναν ανθρωπο με τοσο μεγαλη εμπειρια μπροστα απο τις καμερες. Τα πτυχια ειναι δευτερεουσης σημασιας στα συγκεκριμενα ποστα

Λαμία – Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και γκρέμισε τοίχο σπιτιού

Πάτρα – Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο