in ,

LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο – Η Βανδή τελείωσε με τον Θεοφάνους και ξανασκέφτεται συνεργασία με Φοίβο.

Ο Θεοφάνους σε μια από τις σπάνιες φορές τα είπε κάπως ποιο στρογγυλεμένα για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

 

  • Όντως ήταν να ηχογραφηθούν 10 κομμάτια, βγήκαν πέντε, το τελευταίο «Ο φίλος» δεν ακούστηκε πουθενά ενώ μόλις ένα έχει περάσει στο πρόγραμμά της στο «Έναστρον» η Δέσποινα.
  • Το «Ένα τσιγάρο διαδρομή» που ουσιαστικά ήταν και το μόνο που έκανε μια σχετική επιτυχία. Η Βανδή ήταν αυτή που αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία και παρά το γεγονός ότι έχουν ηχογραφηθεί και άλλα τραγούδια. Τι τραγουδάει στο φετινό της πρόγραμμα η Δέσποινα; Όλες τις επιτυχίες του Φοίβου.

 

Και μάλιστα είδε και το μιούζικαλ «Γεια σου» και φωτογραφήθηκε με το συνθέτη των μεγάλων της επιτυχιών. Όχι μόνο η σχέση τους έχει αποκατασταθεί αλλά σύμφωνα με πληροφορία που μου ήρθε χθες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει νέα συνεργασία και μάλιστα πολύ σύντομα…

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους. Νωρίτερα είχε αποφασίσει να μην κάνουν κοινές εμφανίσεις. Η σχέση των δύο είναι «ψυχρή» και δύσκολα θα «ζεστάνει» αν επιβεβαιωθεί και η πληροφορία που θέλει την Δέσποινα να τραγουδάει και πάλι Φοίβο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Αντιεπαγγελματίας η Βανδή. Τάζει δίσκους στους φανς της κ μετά τους ακυρώνει. Δυο χρόνια έλεγε δημόσια ότι θα κυκλοφορήσει δίσκο με Θεοφάνους και τελικά τον ακυρωσε. Δεν σέβεται τους φανς της που την ανέδειξαν. Γι ακόμα μια φορά τους έχει γραμμένους. Όσο για το Φοίβο, εκείνος μπορεί να θέλει συνεργασία καθώς μαζί σκίζανε, εκείνη όμως φαίνεται ξεκάθαρα οτι παράτησε τη μουσική. Το θέμα είναι οτι την παράτησε κι ο κόσμος γιατί με 7% τηλεθέαση στο Chart χωρίς ανταγωνισμό, σημαίνει ότι ο κόσμος τη σιχάθηκε. Όλα εδώ πληρώνονται! Ο κόσμος δεν είναι χαζος!

    • Τους πουλούσε τόσα φούμαρα για τον επιτυχημένο της γάμο και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή περνώντας προς τα έξω ένα σοβαρό οικογενειακό πρότυπο και τώρα σαλιαρίζει δημόσια με τον γκόμενο εδώ και δύο χρόνια έχοντας γιο στην εφηβεία, καταρρίπτοντας την καλή της εικόνα. Από την ανασφάλεια, την ματαιοδοξία και το ψώνιο της να φαίνεται η ζωή της στους άλλους τέλεια, αποδείχθηκε ψεύτρα.

  2. Η πιο σωστή λέξη που ταιριάζει και χαρακτηρίζει την Δέσποινα. Καλό παιδί είναι.
    Αλλά δεν είναι καθόλου επαγγελματίας και το παίζει JLo από το κατσικοχώρι.
    Αν δεν σοβαρευτεί, επαγγελματίας δεν θα γίνει ποτέ. Είχε μια συμφωνία και έπρεπε να την τηρήσει.
    10 τραγούδια του Θεοφάνους θα έλεγε. Δεν την χάλαγε να βγει από την καλλιτεχνική αφάνεια που βρίσκεται
    εδώ και δέκα χρόνια και να προσφέρει στους φαν της τον πολυπόθητο (για εκείνους) δίσκο.

  3. Ας κυκλοφορήσει η Δέσποινα πρώτα τον δίσκο με τον Θεοφάνους και μετά ας ξαναβγάλει δίσκους με τον Φοίβο ή με όποιους άλλους θέλει. Δεν είναι ωραία η ασυνέπειά της.

  4. Ο Θεοφάνους δεν έχει εμπνευση εδω και χροοοονια και δε γραφει πια τραγουδια της προκοπης. Αν εγραφε θα εκαναν ακομα δουλειες μαζι του και ο Ρεμος κι η Θεοδωριδου. Τα τραγουδια με Βανδη μέτρια, κατι αλλα με ΑΣλανιδου δεν τα πηρε χαμπαρι άνθρωπος.

  5. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Φοίβο. Από την στιγμή που η Δέσποινα αποφάσισε και μάλιστα δεσμεύτηκε
    με τον Θεοφάνους για έναν δίσκο, θα ήταν σωστό να τον κυκλοφορήσει. Ήξερε με ποιον συνεργαζόταν.
    Δεν την ανάγκασε κανείς. Δεν μπορεί τελευταία στιγμή μετά από τόσον καιρό συνεργασίας και με
    υπογεγραμμένα συμβόλαια να τον κρεμάει. Πιστεύω πως δεν θα χάσει αν κυκλοφορήσει τον δίσκο.
    Ίσα ίσα, θα ακουστεί ξανά. Και του χρόνου μπορεί να κυκλοφορήσει δίσκο με τον Φοίβο ή με άλλους
    συνθέτες.

Το φτηνό παιχνίδι της Βουλγαράκη – Άλλα δηλώνει μπροστά στις κάμερες και άλλα από πίσω…

Θα το βγάλει; Η Κόνι Μεταξά στα χιόνια με μπουρνούζι (Εικόνα)