in ,

OMGOMG

Παρασκήνιο – Η πρόβα για την επόμενη σεζόν Λιάγκα – Αναστασοπούλου και η σποντάρα

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή σύμπραξη Γιώργου Λιάγκα – Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Άνθρωπος του σταθμού μάλιστα off the record την χαρακτήρισε πρόβα για την επόμενη σεζόν. Και έτσι είναι γι’ αυτό και ο Λιάγκας που πολλές φορές είναι αμετροεπής και δεν μπορεί να κρατηθεί στον «αέρα» πέταξε τη σποντάρα «Αυτό το πλάνο τσιγκλάει τον Γιώργο Παπαδάκη».

 

  • Καλώς η κακώς η χημεία μεταξύ Παπαδάκη και Αναστασοπούλου δεν ταίριαξε ιδανικά και ούτε έκαναν την τεράστια διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης. Στάθηκαν ικανοποιητικά στον ανταγωνισμό.

 

Ο Παπαδάκης στο τέλος της σεζόν και μετά τις διπλές εκλογές σκοπεύει να αποχωρήσει. Θα παραμένει στον ΑΝΤ1 πιθανότατα σε ρόλο σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων.

 

  • Εάν αυτό οριστικοποιηθεί πλέον το επικρατέστερο σχήμα είναι Λιάγκας – Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» και μια καινούργια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή αμέσως μετά που θα θυμίζει την εποχή του «Καφέ» με σύγχρονο όμως τρόπο.

 

Την Σκορδά την άφησαν να φύγει γιατί ήξεραν πως μόνη της δεν θα τα κατάφερνε ξανά ποτέ. Αποδεικνύεται από τα μονοψήφια του πρωινού της με ότι αποκλειστικό και να παίζει. Ο Μάρτιος θα είναι μήνας αποφάσεων για τον ΑΝΤ1 και τα προγράμματα της επόμενης σεζόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Λιάγκας αναστασοπούλου θα πλακωθουν σε dt. Η Αναστασοπούλου δεν είναι Πετρογιαννη που την προσβάλλει στον αερα ο Λιάγκας και κανει μούγγα.
    Θα γίνει μαλλιοτράβηγμα

  2. Βρήκε το ταίρι του ο Λιάγκας από ότι φαίνεται.
    Ε άμα ήταν μαζί από την αρχή της σαιζόν θα έκοβαν και θα έραβαν στην εκπομπή και παρά η Μαρία με τον Παπαδάκη που δεν μπορούν να το κάνουν η δεν θέλουν,μιας που δεν έδεσαν όσο θα περιμέναμε να δέσουν.
    Το μόνο που είναι να κάνουμε είναι να περιμένουμε εξελίξεις.

  3. Αυτο επρεπε να κανουν εξ αρχης , μια χαρα ταιριαζουν και πολυ καλη ιδεα και για το μεταπρωινο, στυλ καφε. Λειπει η μουσικη και γενικως το κεφι απο τα πρωιναδικα , οι παρουσιαστες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι τριαντα χρονια στο ιδιο ποστο , βαρεθηκαν αυτοι , βαρεθηκαμε και εμεις να τους βλεπουμε. Ψαξτε καινουργια πληθωρικα ταλεντα, με ορεξη και μπριο , δεν μπορει απο τα 13000 ατομα ηθοποιων να μην υπαρχουν δεκα, που θα υποστηριξουν καινουργια κονσεπτ. Η Μενεγακη βαλτωσε , η Τσιμτσιλη ειναι πολυ στημενη και δηθεν, η Μελετη αποδεικνυεται οτι δεν τραβαει, η Καινουργιου με ενα γερασμενο πανελ με προιον του ενενηντα και τοξικοτητα ανεβοκατεβαινει αλλα δεν ειναι αγαπητη στο κοινο . Τι δεν καταλαβαινετε για αυτο κανετε παρτυ με τα 12αρια.Αν οι κλικες απο τους διεθυνταδες εως και τα πανελ δεν σταματησουν , αυτη την τοξικη , μιζερη και κακη τηλεοραση θα εχουμε. Αποθεωνεται το σκουπιδαριο , το δευτερο και η ημιμαθεια

  4. Τα καναλια ειναι πλεον φιλανθρωπικα ιδρυματα για τους μαθουσαλες της τηλεορασης.Ψαχνουν δηλαδη με καθε τροπο να τους βοηθησουν να επιβιωνουν και να μακροημερευουν.

  5. Εμ ο Παπαδάκης δεν είναι Δημήτρης Οικονόμου που της άφηνε χρονο και χώρο να κανει οτι θέλει…
    Και σίγουρα δεν είναι ο Λιάγκας… Μαρία έκανες λάθος επιλογή

Ρόδος – Άρρωστη επίθεση στην σύζυγο μπροστά στα τρία παιδιά τους

Εικόνα που σοκάρει – Έτσι αποχαιρετούν την «Αγγελική»…οι συντελεστές απο το “Μαύρο Ρόδο”