in

LoveLove

Παρασκήνιο – Η μεταγραφή του Μουτσινά στο MEGA φέρνει εμπόδια στην Μελέτη;

Από την Κυριακή κυκλοφορεί η πληροφορία πως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με το MEGA, ενώ πιο νωρίς το πρωί σας γράψαμε πως όλα δείχνουν ότι “κλειδώνει” με late night εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα. 

  • Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει ένα πρόσωπο το οποίο ανήκει στο MEGA εδώ και 3 χρόνια και βλέπει την πιθανότητα να πάρει εκπομπή στην αντίστοιχη ζώνη να εξανεμίζεται. Αναφέρομαι στην Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία είναι γνωστό πως ούτε η ίδια, αλλά ούτε και το κανάλι επιθυμούν την παραμονή της στην πολύ πρωινή ζώνη.

Η παρουσιάστρια θα μπει σε συζητήσεις με τη διοίκηση του MEGA τους επόμενους μήνες, ωστόσο η ίδια είχε στο μυαλό της πως ίσως θα μπορούσε να διαπραγματευτεί late night εκπομπή σαν και αυτή που έκανε στον ALPHA πριν από μερικά χρόνια. Η προσθήκη όμως του Μουτσινά στο slot αυτό ζορίζει τα πράγματα και περιορίζει τις διαθέσιμες μέρες. Θυμίζω πως υπάρχει ήδη η Αγγελική Νικολούλη τις Παρασκευές, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρος ότι θα συνεχίσει και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τις Πέμπτες. Βάλτε και τις αφιερωματικές εκπομπές έρευνες που προβάλλονται εναλλάξ τις Τετάρτες, τα after game στη late night αθλητικών διοργανώσεων κάποιες μέρες και το “Σπίτι με το MEGA” τα Σάββατα που “τραβά” μέχρι το ξημέρωμα. 

  • Κοινώς…χώρος για την Ελεονώρα στο late night δεν υπάρχει με τη μεταγραφή Μουτσινά.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tα 7 νέα μέτρα στήριξης των οικογενειών

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Άνδρας έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους