in ,

OMGOMG

Παρασκήνιο – Η εταιρία παραγωγής έκοψε την Λασκαράκη και ο ΣΚΑΪ… συμφώνησε. Παρασκήνιο…

Ήταν από τα μεγάλα βατερλώ της χρονιάς. Από τις 3 Ιανουαρίου πρώτος απ’ όλους σας είχα γράψει για το «κόψιμο» του «Βreak».

 

Κόβεται η Λασκαράκη από τον Σκάϊ – Πάτος στην τηλεθέαση δεν έχει ούτε εμπορικά…

 

 

Κάποιοι το ξέραμε από τότε απλώς δεν ανακοινωνόταν. Παρά τις δηλώσεις Λασκαράκη για ολοκλήρωση της εκπομπής στον αριθμό των επεισοδίων που είχε συμφωνηθεί απ’ την αρχή η αλήθεια είναι άλλη και σας την αποκαλύπτω σήμερα:

 

  • Η αυτοχρηματοδοτούμενες εκπομπές έχουν το εξής ρίσκο:

Αν πάει πολύ καλά κυρίως κερδισμένη είναι η εταιρία παραγωγής (δωροθεσίες – εμπορικά) και λιγότερο το κανάλι αν πάει όμως άπατη το μεγάλο βάρος πέφτει στους παραγωγούς. Από την αρχή όταν έγινε γνωστό πως παίρνει εκπομπή η Λασκαράκη και το «Break» δεν είχαν εμπορικά.

 

  • Και δεν ήρθαν και στη συνέχεια. Έτσι με πρωτοβουλία της εταιρίας παραγωγής μειώθηκε ο αριθμός επεισοδίων για να περιοριστεί και η χασούρα κάτι φυσικά που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον ΣΚΑΪ που έχει πολλά προβλήματα για ένα έχει μια ακόμη τρύπα της τάξης του «4%» στο πρόγραμμά του.

 

Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκε το τέλος της εκπομπής. Η Λασκαράκη τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις σειρές και ο ΣΚΑΪ πλέον βάζει τέλος στις χορηγημένες εκπομπές του Σαββατοκύριακου που δοκίμασε με διάφορα σχήματα και ονομασίες τα τελευταία χρόνια αλλά καμία δεν «πήγε».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ που έχει συγκλονίσει – «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…»

Eurobasket 2025 – Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική – Επικράτησε 72-64