in

Παρασκήνιο – Η Χρηστίδου διαψεύδει, το Mega επιμένει…

Τι και αν από το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου μαθαίνουμε πως η ίδια θέλει να παραμείνει στο Σαββατοκύριακο και πως δεν επιθυμεί μετακίνησή της στο καθημερινό πρόγραμμα, οι διαρροές από τα στελέχη του MEGA είναι λίγο διαφορετικές.

Φαίνεται πως θεωρούν πιθανή μία τέτοια μετακόμιση με πιθανότερη εξέλιξη να αφαιρεθεί από το καθημερινό πρόγραμμα η Ελεονώρα Μελέτη και να μοιραστούν οι ώρες της πρωινής ζώνης ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Βέβαια, η τελευταία έχει συμβόλαιο με το MEGA που αναφέρει ρητά πως παρουσιάζει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Μη ξεχνάμε όμως ότι αυτά αλλάζουν και πως πάντα μπορεί και το οικονομικό να είναι ένα καλό δέλεαρ για μία αλλαγή στάσης.

Βρε λέτε;

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. το εχω ξαναπει η σισσυ λογικα θα οδηγηθει στο καθημερινο 10-13 και η κοινωνια ωρα μεγκα θα παει μεχρι τις 10. η μπαρκα λογικα τηλεπαιχνιδι, πρωινο σαββατοκυριακο με νεα παρουσιαστρια και η μελετη εκτος μεγκα. η μενεγω τα ιδια και τα ιδια 6αρια απο το νοεμβρη ειχαν βγει απ τα ιδια στελεχη του μεγκα λαυρακια πως τη νεα σεζον το μεγκα θα ειναι αλλιως στο ψυχαγωγικο κ ορθως. 3 χρονια παει απατο με μονοψηφια στα οποια δοθηκε ευκαιρια μεγαλη 3 ετων. να δοκιμαστουν κ αλλα ατομα κ ιδεες

  2. Εγώ θα ήθελα πολύ να επανέλθει η υπέροχη Ιωάννα Μαλέσκου στο καθημερινό
    αλλά αυτό θα είναι δύσκολο, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της
    και χίλια μπράβο της γι’ αυτό. Μπορεί να κάνει όμως εκπομπή κάθε ΣΚ.
    Θα ήταν πολύ ωραίο να την ξαναδούμε στην τηλεόραση, έστω και για τα ΣΚ.

  3. το δεκεμβρη ειχε γραφτει για συναντησεις της μαλεσκου με μεγκα και το γεναρη λενε κ για συναντησεις μουτσινα με μεγκα. σιγουρα το μεγκα θα ψαχνει να βαλει νεα ονοματα κ να αλλαξει εντελως την πρωινη ζωνη του. εδωσε πιστωση χρονου 3 4 χρονια κ βλεπει το μεγκα να ειναι σε μονοψηφια. ουτε η ελεονωρα παει καλα ουτε η δαναη. ειδικα η ελεονωρα φετος στηριχτηκε με πολυ δυνατο πανελ κ παλι κανει χαμηλα ποσοτα. ολα αυτα φυσικα για δεδομενα μεγκα. γιατι αν ηταν στο οπεν η ελεονωρα κ η μπαρκα με τετοια νουμερα θα σκιζανε. για το πρωτο καναλι της χωρας ομως ειναι χαμηλα. και η σισσυ δεν σαρωνει στο σκ. δεν ειναι επιτυχια το 11 12%. απλα ισως την σκεφτονται για καθημερινο. η σισσυ βεβαια θα βλεπει τι επαθε η τσολακη κ η μαγγιρα που με αλλαγες ζωνων πεσανε κ σου λεει που να παω στο καθημερινο; το μεγκα βεβαια αποφασιζει κ οχι η σισσυ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κλέλια Ρένεση

Αλλαγή στον παραδοσιακό πυρήνα των στριπ κλαμπ – Έχουν γεμίσει στα σόου…