in

Παρασκήνιο – Η απόφαση της ΕΡΤ που «χτυπά» τον ΣΚΑΙ. Όλο το ρεπορτάζ….

«Χτύπημα» ετοιμάζεται να κάνει η ΕΡΤ στον ΣΚΑΙ δημιουργώντας αναστάτωση στο Φάληρο. 

  • Το ρεπορτάζ που ακολουθεί έφτασε χθες στα αυτιά μου από το Ραδιομέγαρο και δεν αποκλείεται στον ΣΚΑΙ να μάθουν από εμάς την εξέλιξη. Μία εξέλιξη σίγουρα που δεν θα τους αρέσει καθόλου, καθώς γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν δύο ομοειδή προιόντα στο καθημερινό πρόγραμμα.

Πάμε όμως να εξηγήσουμε τι εννοούμε: Στην ΕΡΤ αμέσως μετά τις εκλογές υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να εγκριθεί ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι στη ζώνη 19.00-20.00, το οποίο θα είναι μαγειρικής και θα διαγωνίζονται ζευγάρια, παντρεμένα, είτε ανύπαντρα. 

  • Θα έχει κωμικά χαρακτηριστικά και θα περνούν από πληθώρα δοκιμασιών. Μάλιστα, για την παρουσίαση αναζητείται δίδυμο παρουσιαστών και είναι πολύ πιθανό για τη θέση αυτή να επιλεχθούν ηθοποιοί.

Που κολλάει αυτό με τον ΣΚΑΙ; Μα φυσικά το γεγονός ότι την ίδια περίοδο το κανάλι θα προβάλλει το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Πάλι μαγειρικό τηλεπαιχνίδι με κωμικά χαρακτηριστικά και δίδυμα παικτών. Μπορεί να μην είναι ακριβώς απέναντι, αλλά σίγουρα δεν θα τους αρέσει που ανταγωνιστικό κανάλι θα βγάλει νέο ομοειδές πρόγραμμα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη – Μάνα άφησε τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό, μόνα στο σπίτι για μέρες

Έξαλλη η ιδιοκτήτρια του καφέ του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο. «Άφησε το μαγαζί σε μαύρο χάλι»