in

LOLLOL

Παρασκήνιο – Η ανησυχία του Γρηγόρη για την έλευση του Χριστοφόρου και οι διαβεβαιώσεις της ιδιοκτησίας του ΑΝΤ1

Πάμε και σε κάτι που ο απλός κόσμος δεν το γνωρίζει: Ο νυν διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει κάτι κοινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο από σήμερα θα πρέπει να συνεργάζεται πολύ στενά.

  • Η σύντροφος του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου, είναι η πρώην γυναίκα του τηλεοπτικού στελέχους, ενώ οι φήμες αναφέρουν πολλά σε σχέση με το πότε και πως τα έφτιαξαν οι δυο τους. Οι σχέσεις, όπως καταλαβαίνετε, ήταν όλα αυτά τα χρόνια ανύπαρκτες μεταξύ των δύο πλευρών.

Μαθαίνω όμως πως στον ΑΝΤ1 είναι σίγουροι ότι αυτή η μεταγραφή του Χριστοφόρου δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, καθώς ήδη έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον ίδιο πως θα φέρθει άψογα επαγγελματικά απέναντι στον Γρηγόρη. Μάλιστα, το τελευταίο έχει επικοινωνηθεί και από την ιδιοκτησία στον ίδιο τον παρουσιαστή, αναφέροντάς του πως και ο ίδιος ο Χριστοφόρου, παρά τις προσωπικές διαφορές, τον θεωρεί έναν αξιόλογο παρουσιαστή και το βαρύ πυροβολικό του ΑΝΤ1. 

  • “Δεν θα έφερναν ποτέ ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις του Γρηγόρη με το κανάλι”, είναι τα λόγια ανθρώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στον Θοδωρή Κυριακού και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

Μίλτος Μακρίδης – «Στο Bar ένας παίκτης από το πρώτο βράδυ έκανε τρελά πράγματα, έχει πεθάνει πια»

Η Γαλλία εκδίδει τον Πατρινό Νίκο Μπογονικολό! Τι λέει ο δικηγόρος του