in

LoveLove OMGOMG

Παρασκήνιο – Έτσι σώθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega

Πράγματι πριν από δύο μήνες η απόφαση στο Mega ήταν συγκεκριμένη: Διχοτόμηση και όχι τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης. Με λίγα λόγια το «Κοινωνία ώρα Mega» να ολοκληρώνεται στις 10 το πρωί και να ακολουθεί η Δανάη Μπάρκα μέχρι τις 13.00. 

  • Τι άλλαξε και πλέον εντός «κάδρου» του slot είναι η Ελεονώρα Μελέτη; Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η παράταση μίας ώρας της ενημερωτικής εκπομπής μέχρι τις 09.00 που έλαβε χώρα πριν αρκετό καιρό. Εκεί που το δίδυμο Χασαπόπουλος – Βούλγαρη «χτυπούσαν» 20αρια, έπεσαν στα 13αρια. Προφανώς επειδή εκτέθηκαν σε πιο σκληρό ανταγωνισμό με αυτή την αλλαγή προγραμματισμού.

Τα στελέχη του Mega φοβήθηκαν ότι η ολοκλήρωσή τους μία ώρα αργότερα, θα μπορούσε να φέρει μία πετυχημένη εκπομπή σε μονοψήφιες επιδόσεις και για αυτό απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο σενάριο. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Η Ελεονωρα του δεκα τοις εκατο να παει σπιτι της οπως και ολες οι υπερτιμημενες μετριοτητες που εχουν κατακλυσει την τηλεοραση και παιρνουν παχουλους μισθους χωρις να δουλευουν, μαλλι , νυχι , λενε και μια μακακια για να βγαλουν την εκπομπη και νομιζουν οτι κανουν τηλεοραση. Επισης ας ξεφορτωθει τα βυσματα γυρω της και ας δουλεψει αλλιως σπιτακι της . Επισης ας ξεφορτωθει τον κακοποιητη Γρηγοροπουλο , γιατι δεν μπορεις στο σπιτι του κρεμασμενου να μιλας για σχοινι

Καλλιθέα – Διαρρήκτες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο και το έσερναν στον δρόμο

Συνεχίζει να εργάζεται κανονικά ο έμπειρος σταθμάρχης της Λάρισας