in

Παρασκήνιο ΕΡΤ – Με τακτικές ιδιωτικών καναλιών η δομή του νέου προγράμματος

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο τρέιλερ διαρκείας από τη σειρά της ΕΡΤ “Παραλία”, στο οποίο ανακοινώθηκε πως θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 22.45 και ότι θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

  • Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε και τη δομή του υπόλοιπου προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης στη βραδινή ζώνη που φιλοδοξεί να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθεάσης και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Όπως σας γράψαμε και πριν από μερικές μέρες, το τηλεπαιχνίδι με την Ευγενία Σαμαρά που ακούει στο όνομα “Switch”, θα προβάλλεται καθημερινά στις 19.00 το απόγευμα.

Έπειτα το κανάλι θα ακολουθήσει το σύστημα που έχουν ιυοθετήσει τα τελευταία χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια, ώστε να καλύπτουν περισσότερες ώρες βραδινού προγράμματος με λιγότερες σειρές.

  • Σχεδιάζεται ένας προγραμματισμός, στον οποίο και το τηλεπαιχνίδι δεν θα τελειώσει στις 20.00, αλλά λίγο αργότερα με αποτέλεσμα η καθημερινή δραματική σειρά “Ηλέκτρα” που θα ακολουθεί να ξεκινά περίπου στις 20.15 με 20.30.

Θα ακολουθεί με πάνω από μία ώρα διάρκεια οι σειρές “Κάνε ότι κοιμάσαι” (Δευτέρα και Τρίτη) και “Όρκος ΙΙ” (Τετάρτη και Πέμπτη), που θα προβάλονται χοντρικά στο 21.30-22.45, ώστε να ακολουθεί η “Παραλία”. 

  • Για να δούμε πως θα πάει…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συνελήφθη άνδρας που έλουσε γατάκι με οινόπνευμα και το πέταξε στα σκουπίδια

Προσοχή! – Αν δείτε αυτό στις πατάτες σας, πρέπει να τις πετάξετε γρήγορα