in ,

Παρασκήνιο – Ένταση και στόχος το 10% για την σημερινή πρεμιέρα της Παπίλα στον ΑΝΤ1

Μεγάλο άγχος στον ΑΝΤ1 για τη σημερινή πρεμιέρα της Παπίλα στις 17.00 το απόγευμα.

  • Οι πρόβες δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένα τα στελέχη απ’ ότι μαθαίνω και οι αλλαγές στη σκαλέτα είναι συνεχείς. Το κλίμα ηλεκτρισμένο. Αυτή τη φορά δεν παίζεται μόνο το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων προσώπων αλλά και στελεχών.

Η Ελίνα Παπίλα δεν έχει να χάσει τίποτα γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους η αγορά τη θεωρούσε «καμένο χαρτί». Παίζονται όμως πολλά για τη θέση του στελέχους που έδωσε το τελικό ok.

  • Αν η εκπομπή πάει άπατη που είναι πολύ πιθανό οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Και θα γίνουν απολύσεις… Ο στόχος για αύριο είναι «ταπεινό χαμομηλάκι». Μόλις 10% σε μια ζώνη που απέναντι δεν έχει τίποτα χτισμένο.

Αν το «Είμαστε μαζί» κάνει μονοψήφιο τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα σε Μαρούσι και Σπάτα για πολλούς. Και για πολλές επίσης…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Η Παπιλα εδωσε συνεντευξεις μεσα σε διαστημα λιγων ημερων, οσες δεν εδωσε η Μενεγακη σε ολη της την επαγγελματικη πορεια.Προσωπικα την βρισκω λιγη και δεν καταλαβαινω γιατι προκαλει η ιδια τοσο ντορο γυρω απο το ονομα της. Οσο ντορο και αν κανεις αν δεν σε θελουν οι τηλεθεατες τζαμπα το κανεις

Θρήνος – Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος…

Εξαφανίστηκε η Αγγελική από το Παγκράτι – Την έχετε δει;