in ,

LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο – Δίοδο «διαφυγής» από το Open αναζητά η Τσολάκη

Τα νέα από το Open μόνο ευχάριστα δεν είναι. Η Ελένη Τσολάκη μετά και την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου μαθαίνω πως αναζητά τον τρόπο αποχώρησής της από το κανάλι της Παιανίας έχοντας δύο βέβαια προτάσεις στο πρόσφατο παρελθόν που είναι όμως αμφίβολο τώρα το κατά πόσον ισχύουν.

  • Το σενάριο του Star είναι το πρώτο και ο ΑΝΤ1 η δεύτερη επιλογή που μάλλον είναι και η επικρατέστερη με τη Χρύσα Μασούρου να εγκαθίσταται τις επόμενες εβδομάδες στο νέο της γραφείο στο Μαρούσι.

Η Ελένη Τσολάκη μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες στην τελευταία συνάντηση που έκανε με τον Γιάννη Λάτσιο έδειξε διατεθειμένη να παραμείνει στο Open.

  • Όμως και παρά το γεγονός πως για την ίδια δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα που της προτάθηκαν για την ανανέωση του συμβολαίου της είναι βέβαιο πως θα δυσκολευτεί πολύ να κλείσει δυνατή ομάδα συνεργατών και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

 

Τώρα ένα καινούργιο σενάριο που βέβαια ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί θέλει την παρουσιάστρια να είναι διατεθειμένη να μείνει ακόμη και εκτός για ένα διάστημα ίσως μέχρι το Γενάρη μέχρι να ανοίξει στον ΑΝΤ1 η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου καθώς οριστικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν παρθεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Kακο της κανει αυτη η διαρροη διοτι δειχνει αγωνια και αυτο σημαινει οτι μπορει να κλεισει καπου με χαμηλο μπατζετ και μισθο.Μου αρεσει η Τσολακη ειναι σταρατη , δεν κρυβει λογια και αν δεν ηταν ο αυλοκολακας Κωνστανταρας στο πανελ θα ηταν ακομα καλυτερα

Εύη Βατίδου – «Με κέρδισε νεότερος άντρας. Έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

Άστατος ο καιρός σήμερα – Τι πρέπει να προσέχετε εσείς που ταξιδεύετε για να ψηφίσετε