in

Παρασκήνιο ANT1 – Μένει η Αλιμπέρτη, φεύγει η Παπίλα…

Η οριστική απόφαση πάρθηκε στον ΑΝΤ1. Θα συνεχίσει η Σοφία Αλιμπέρτη και το «Ζήσε αλλιώς» και μάλιστα με ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα είναι όμως πιθανόν από την επόμενη σεζόν να πάει Σαββατοκύριακο.

  • Μπορεί η τηλεθέαση της εκπομπής να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα απέναντι σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό και «χτισμένες» εδώ και χρόνια ζώνες όμως τα εμπορικά είναι πολύ καλά. Και έτσι η εκπομπή παίρνει «πράσινο φως».

Αντίθετα το «κόκκινο» είναι οριστικό για την Παπίλα. Η εκπομπή με τη μηδαμινή τηλεθέαση είναι τηλεόραση της δεκαετίας του ’90 και όσες αλλαγές και αν έγιναν δεν είναι μόνο η ομάδα που δεν «τραβάει» αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια.

  • Έχει ήδη ενημερωθεί η Ελίνα Παπίλα πως η εκπομπή της δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν ενώ δεν θα ανήκει με τον οποιοδήποτε τρόπο ούτε και στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Εμένα μου αρέσει η εκπομπή της Αλιμπέρτη. Την βρίσκω πολύ ωφέλιμη.
    Ενημερώνει για τόσα θέματα υγείας. Μπράβο σε όλη την ομάδα της εκπομπής.

  2. Καλή τύχη στην Ελίνα Παπίλα στις επόμενες δουλειές, πάντως επιμένω πως είναι καλό κορίτσι

  3. Μεσα σε λιγο διαστημα καταφερε να απασχολει το κοινο χωρις λογο , να καρφωνει πισωπλατα πρωην συνεργατη της στην πρωινη εκπομπη που εκανε και να μην υπολογιζει φιλιες χρονων, να γλειφει ιθυνοντες για να τα εχει καλα, να εχει ψωνιστει και να παριστανει την πρωταγωνιστρια ενω δεν ειναι, να φωτογραφιζεται και να δινει συνεντευξεις χωρις να εχει κανει η να πει κατι σημαντικο , να προσλαμβανει μανατζερ (ως τι αραγε), να παραπονιεται οτι της κανουν σκληρη κριτικη και την χτυπανε αλυπητα (ουαου) ενω επεσε στα μαλακα , (τι να πει και η Μαλεσκου τοτε), να κανει ενα αποτυχημενο πρωινο αλλα παρολα αυτα να παιρνει εκπομπη , να επιτιθεται στην Χατζηβασιλειου και να δειχνει αγνωμοσυνη που την επελεξε εστω και ως πανελ. Βαρεθηκαμε τα αταλαντα ψωνια , βυσματα ,αγνωμονες και αλλαζονες, γουσταρουμε ατομα που δουλευουν , που εχουν ταλεντο , που ειναι εξυπνα , ευστροφα , καλλιεργημενα και ταπεινα , με την εννοια να εχουν μυαλο στο κεφαλι τους και να γνωριζουν οτι ολο αυτο ειναι μια φουσκα που καποτε θα σπασει και θα γινουν Κορομηλα αν απο τωρα δεν το ελεγξουν.Για ολους αυτους τους λογους δεν την γουσταρουμε !!

Eurovision – «ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λίγο με τον Victor Vernicos θα λιποθυμήσει επί σκηνής το παιδί»

Μηδενικές πιθανότητες πρόκρισης για την Ελλάδα στη Eurovision- Γκρίνια στην ΕΡΤ για την επιλογή…