in ,

LOLLOL

Παρασκήνιο ΑΝΤ1. Η Μασούρου θα στήσει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Επιστρέφει και ο Λάτσιος;

Σε ισχυρό διοικητικό ρόλο θα είναι η Χρύσα Μασούρου πολύ σύντομα στον ΑΝΤ1 και σε κάθε περίπτωση πάνω από τον Τζώρτζη Ποφάντη στο οργανόγραμμα της εταιρίας.

Ο Κερκυραίος έκανε πολλές λανθασμένες επιλογές (όπως και η Λίτου που έφυγε) και ο χρόνος του στο μαγαζί του Κυριακού έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα…

  • Το κερασάκι στην τούρτα φαίνεται πως είναι η εκπομπή της Παπίλα. Που σύντομα βέβαια θα αποτελέσει παρελθόν. Όσον αφορά στη Μασούρου ξέρει και από ψυχαγωγία πολύ καλά αλλά και από μυθοπλασία. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την διαφαινόμενη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 με μια επιστροφή που θα ακολουθήσει ίσως αργότερα.

 

Αυτή του Γιάννη Λάτσιου. Όχι φυσικά στο ρόλο που έχει τώρα αλλά διαφορετικό. Με τα δεδομένα στην τηλεόραση να έχουν αλλάξει ούτως ή άλλως δραματικά ο Λάτσιος θα μπορούσε να είναι η λύση της επόμενης μέρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Η επιστροφη Λατσιου με ποια λογικη για να ξαναβαλει αλλα βυσματα με ακριβα συμβολαια και να φερνουν 3%, ποιος παιρνει τετοιες αποφασεις εκει. Ο Κυριακου εχει βουλιαξει το καραβι του ΑΝΤ1, οτι εχτισε ο πατερας, ο γιος φαινεται οτι το γκρεμιζει και συνεχιζει ακθεκτος!!Εκτος και αν ειναι διαρροες του Λατσιου, αλλιως δεν εξηγειται!!

Η λιμενικός ξεσπά – «Πίσω από την επίθεση με χειροβομβίδα βρίσκεται συνάδελφός μου»

Εκλογές 2023 – Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ