in ,

LoveLove LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο ΑΝΤ1 – Δύο εβδομάδες αναμονή και καθημερινές οι «Ψυχοκόρες»

Έτριβαν τα μάτια τους στον ΑΝΤ1 από τα ποσοστά που σημείωσαν οι “Ψυχοκόρες”.

 

  • Στη δεύτερη πρεμιέρα τους καθώς – αν και δεν το θυμούνται πολλοί – η προηγούμενη διοίκηση του προγράμματος του καναλιού επι Ποφάντη του μέγα είχε τον Σεπτέμβρη τη φαεινή ιδέα τα δύο πρώτα επεισόδια να παίξουν πριν τον ΑΝΤ1+ για να «κόψουν» ποσοστά από τις πρεμιέρες των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

 

Η πρώτη πρεμιέρα λοιπόν για τις «Ψυχοκόρες» είχε γίνει απέναντι στη «Γη της Ελιάς» στις 24 Σεπτεμβρίου και τότε η σειρά είχε κάνει 12,4% στο δυναμικό κοινό και 10,4% στο σύνολο έντεκα μονάδες πίσω από τη σειρά του Mega.

 

  • Η δεύτερη πρεμιέρα που είχε το σωστό προμο και το σωστό timing καθώς στον ΑΝΤ1 τους τελευταίους μήνες άλλαξαν πολλά πήγε πολύ καλύτερα: 16,6% στο δυναμικό και 19,3% στο σύνολο.

 

Στον ΑΝΤ1 θα κάνουν δύο εβδομάδες υπομονή και αν τα νούμερα συνεχιστούν σε ικανοποιητικά επίπεδα θα κάνουν μια προσπάθεια για να υπάρχει η σειρά και του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού.

 

Αν και κάποιοι ηθοποιοί βέβαια έχουν ήδη κλείσει σε άλλες σειρές θα γίνει προσπάθεια τουλάχιστον με κάποιες από τις “Ψυχοκόρες” και κάποιους από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Τον μπαμπά τον φοβάμαι» – Η κατάθεση της μητέρας για την ασέλγεια στο 3,5 ετών κοριτσάκι

Βόλος ΤΩΡΑ – Έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε για να πάει στην δουλειά