in

CuteCute

Παρασκήνιο ALPHA – Ο Μάνεσης στον Αντ1 και η Τατιάνα το Σαββατοκύριακο;

Ο Νίκος Μάνεσης ίσως διανύει την τελευταία του τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA και λέω ίσως γιατί τα πάντα στην τηλεόραση μπορούν να ανατραπούν. Πάμε όμως να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής: 

  • Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής έχει εδώ και έναν χρόνο αρκετά προβλήματα συννεοήσης και “χημείας” (όπως διαρρέει και ο ίδιος σε κύκλους του) με τον ALPHA. Επιθυμεί να φύγει από το κανάλι, ενώ έχει κάνει και κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, ώστε από τον Σεπτέμβριο του 2024 να επιστρέψει στο Μαρούσι και να συμπαρουσιάσει μαζί με τη γυναίκα του, Φαίη Μαυραγάνη το “Στούντιο με θέα” στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Συμφωνία δεν έχει γίνει, αλλά είναι μία εξέλιξη που την προετοιμάζει ήδη από πέρυσι η ίδια η Μαυραγάνη. Τα στελέχη του ΑLPHA δεν ζουν στον δικό τους κόσμο. Τον θέλουν τον Μάνεση καθώς φέρνει νούμερα, αλλά αντιλαμβάνονται πως αν ο ίδιος θέλει να φύγει…δεν μπορούν να τον κρατήσουν εφόσον το συμβόλαιο του λήγει το Καλοκαίρι του 2024. Άλλωστε, ήταν γνωστό πως πριν από μερικούς μήνες είχε κινήσει ο Μάνεσης κάποιες διαδικασίες ώστε να “σπάσει” το συμβόλαιό του για να είναι ελεύθερος πιο γρήγορα. 

  • Πάμε όμως σε μία πιθανή επόμενη μέρα: Άνθρωποι του ALPHA έχουν συζητήσει πως σε περίπτωση που ο Μάνεσης φύγει, η Τατιάνα Στεφανίδου θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο ώστε να αναλάβει τη ζώνη αυτή. Άλλωστε, θα ήθελαν για το καθημερινό μεσημεριανό πρόγραμμα κάτι πιο ψυχαγωγικό για περισσότερα εμπορικά έσοδα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να προχωρήσει όλο αυτό, αλλά το σίγουρο είναι πως μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ασυγκράτητος ο Βασάλος – Σ3ξ σε κεντρικό δρόμο, έξω από γνωστό εστιατόριο – Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεοπτική βόμβα – Ο ΑΝΤ1 “κλέβει” το “GNTM” από το STAR; Όλο το ρεπορτάζ…