Τα έχει δεχθεί όλα και ας το αρνείται. Και μια προσωπική μείωση στα λεφτά του που ξεπερνά το 40% άσχετα αν διαδίδει το «μίνιμουμ 8% για διαδικαστικούς και ηθικούς λόγους» μέσω των φερέφωνών του. Έρχεται και ένα ακόμη 10% για το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν τις τελικές υπογραφές.
- Που θα κοπεί από ‘δω και από κει: Δηλαδή βάρδιες μοντάζ, συνεργεία, λειτουργικά έξοδα κτλ. Ο Λιάγκας θα το μάθει επίσημα την επόμενη εβδομάδα που θα πέσουν οι τελικές υπογραφές με τον ΑΝΤ1. Το μόνο που παίρνει αυτή τη στιγμή είναι το 9.50 αντί για 9.00 απλά γιατί θέλει καθαρή την ενημέρωση το πρωί ο Παπαδρόσος και επίσης θα πάρει κάποιο εξτρά ποσοστό στα εμπορικά που θα φέρει ο ίδιος στο κανάλι.
Τώρα όσον αφορά στη στελέχωση της εκπομπής τα πράγματα κυριολεκτικά απ’ ότι μαθαίνω στα «κάτω πατώματα» θα είναι πολύ δύσκολα με μισθούς των 800 – 900 ευρώ για τους ανθρώπους που θα τρέχουν έξω για το ρεπορτάζ.
Ευτυχώς όχι για όλους γιατί τα χρήματα θα φθάνουν τα 1.500 ευρώ για τους ρεπόρτερ που αποδεδειγμένα έχουν εμπειρία, ικανότητες αλλά και ατζέντα για να κλείσουν θέματα.
