Παρασκήνιο – Αλλαγές στο νέο «Στούντιο 4» με Καραβάτου – Φερεντίνο στην ΕΡΤ

1 Min Read

Οριστική φαίνεται πως είναι η συμφωνία της ΕΡΤ με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο για την ανάληψη της παρουσίασης του «Στούντιο 4» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μετά τη χημεία που έδειξαν στην κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη την περίοδο του Πάσχα, οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζονται να αποτελέσουν το νέο δίδυμο της δημόσιας τηλεόρασης.

  • Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή δεν θα θυμίζει σε πολλά το «Στούντιο 4» που γνώρισε το κοινό μέσα από την παρουσία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ήδη βρίσκονται στο τραπέζι σημαντικές αλλαγές τόσο στη δομή όσο και στο περιεχόμενο της εκπομπής.

Μάλιστα, εξετάζεται σοβαρά η συμμετοχή επιπλέον προσώπων με ρόλο πάνελ ή σταθερών συνεργατών, κάτι που δεν υπήρχε στην προηγούμενη μορφή της εκπομπής. Παράλληλα, συζητήσεις γίνονται και για διαφοροποιήσεις στη διάρκεια αλλά και στην ώρα μετάδοσης, ώστε το νέο project να αποκτήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Στόχος της διοίκησης αλλά και των συντελεστών είναι να δημιουργηθεί ένα εντελώς νέο τηλεοπτικό προϊόν, προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της Καραβάτου και του Φερεντίνου, χωρίς συγκρίσεις με το επιτυχημένο δίδυμο που προηγήθηκε.

Share This Article