in

AngryAngry

Παράνοια – Σκότωσε τη σύζυγο, τα τρία παιδιά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους (φωτο)

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε την πόλη Yverdon-les-Bains στο καντόνι Μπο της Ελβετίας, καθώς πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά μέσα στο καμένο σπίτι τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Μαρτίου, όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το σπίτι της οικογένειας στο Yverdon-les-Bains, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Nechatelle. Στη συνέχεια το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε.

Φρικτό Έγκλημα: Σκότωσε τη σύζυγο, τα 3 παιδιά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους - Βρέθηκε μέσα μετά από ώρες (φωτο)Μετά από δύο ημέρες εντατικής έρευνας, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σενάριο ενός οικογενειακού δράματος ήταν η πιο πιθανή εξήγηση. Καθένα από τα θύματα είχε πυροβοληθεί και ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του πατέρα, με αποτέλεσμα οι ανακριτές να πιστέψουν ότι αυτός ήταν ο δράστης των άλλων τεσσάρων δολοφονιών πριν αυτοκτονήσει.

  • Η αστυνομία έχει αποκλείσει την ανάμειξη τρίτου προσώπου στο περιστατικό, αν και δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα τα αίτια της πυρκαγιάς. Ωστόσο, οι ερευνητές παρατήρησαν την παρουσία σημαντικής ποσότητας βενζίνης σε διάφορους χώρους του σπιτιού.

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την κοινότητα στο Yverdon-les-Bains και στο ευρύτερο καντόνι Beau. Η οικογένεια δεν έχει κατονομαστεί και κανένα κίνητρο για τους φόνους δεν έχει εντοπιστεί σε αυτό το στάδιο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και περισσότερες λεπτομέρειες ενδέχεται να ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

σκότωσε σύζυγο παιδιά φωτιά στο σπίτι

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό. Στο νοσοκομείο ο…

Τραγωδία στα Τέμπη – «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν… πάρτι και πανηγύρια» (video)