in

OMGOMG

Παραλίγο τροχαίο για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Τους καταδίωκαν παπαράτσι…

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη με αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

  • Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παραστεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως συνέπεια πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Sky News.

  • «Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας κανενός», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους αποκτήθηκαν, ενθαρρύνει μια άκρως παρεμβατική πρακτική, που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους».

  • «Αδειάζει» Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι το NYPD

Από την πλευρά της, η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας που έχει αναλάβει την προστασία του ζεύγους.

  • «Υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι που καθιστούσαν δύσκολη τη μετακίνησή τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, κλήσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις» είπε ένας εκπρόσωπος.

Η παρολίγον …τραγωδία

  • Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν πρόσφατα σε μια οδυνηρή κατάσταση καθώς αντιμετώπισαν ένα οδυνηρό τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε από την αδυσώπητη καταδίωξη των παπαράτσι στη Νέα Υόρκη. Πληροφορίες από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι βαθιά συγκλονισμένο και αναστατωμένο από το περιστατικό.

Μετά από εκδήλωση στο θέατρο Ziegfeld στο Μανχάταν, όπου η Meghan Markle τιμήθηκε από την Gloria Steinem στα Women of Vision Awards το βράδυ της Τρίτης, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, συνοδευόμενοι από τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, έφευγαν με το αυτοκίνητό τους. Ωστόσο, η αποχώρησή τους αντιμετωπίστηκε γρήγορα με ένα σμήνος φωτογράφων να τους καταδιώκουν αμείλικτα.

  • Περίπου 12 οχήματα παπαράτσι ξεκίνησαν μια καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα μετά την τριάδα, προκαλώντας μια χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση. Ανησυχητικά, σύμφωνα με πηγές, ένας από τους εικονολήπτες συγκρούστηκε ακόμη και με άλλο αυτοκίνητο, ενώ ένας άλλος πλησίασε επικίνδυνα να σκάσει έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης. Η ένταση της καταδίωξης χαρακτηρίστηκε ως «σχεδόν μοιραία».

Ένα άτομο που γνώριζε το περιστατικό δήλωσε: “Ξεκίνησε με 12 παπαράτσι και στη συνέχεια κατέληξε σε τέσσερις που κυνηγούσαν [Μέγκαν, Πρίγκιπα Χάρι και Ντόρια]. Η ομάδα ασφαλείας τους κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τους παπαράτσι.

  • Αυτή η οδυνηρή δοκιμασία έχει αφήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και τη μητέρα της Μέγκαν, λογικά αναστατωμένους και σοκαρισμένους. Το περιστατικό αναδεικνύει τον επεμβατικό και επικίνδυνο χαρακτήρα της παρενόχλησης των παπαράτσι, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες του ζευγαριού σχετικά με την ιδιωτική του ζωή και την ασφάλειά τους.

Αυτό είναι το βίντεο από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αφήχθησαν στο θέατρο που έγινε η απονομή. Και πάλι το πλήθος των παπαράτσι ήταν τεράστιο:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – “Πειραγμένος άνδρας” πετούσε πράγματα από το μπαλκόνι

Απίστευτο – Άνδρας κρεμάστηκε επί 20 χιλιόμετρα από το καπό της πρώην του (Βίντεο)