in

OMGOMG CryCry

Παρακολουθήστε LIVE το τελευταίο αντίο στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η Ιταλία αποχαιρετά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, με κατάμεστη την κεντρική πλατεία Ντουόμο του Μιλάνου, στη σορό του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού αποδόθηκαν στρατιωτικές τιμές από όλα τα σώματα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Πριν αρχίσει η τελετή, με παρατεταμένο χειροκρότημα, εντός και εκτός του καθεδρικού ναού του Μιλάνου, χιλιάδες πολίτες, συγγενείς και επίσημοι, είπαν το στερνό αντίο στον «Καβαλιέρε» της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Κατάμεστη η περιοχή του καθεδρικού ναού Ντουόμο του Μιλάνου, όπου στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στην πρώτη σειρά καθισμάτων, στο εσωτερικό του ναού, κάθονται η μεγαλύτερη κόρη του Καβαλιέρε, η Μαρίνα, η τελευταία του σύντροφος, Μάρτα Φασίνα και, σε λίγα μέτρα απόσταση, η πρώην σύζυγος, η Βερόνικα Λάριο

Πάνω στο φέρετρο, έχουν τοποθετηθεί άσπρα και κόκκινα τριαντάφυλλα, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος ο «Καβαλιέρε».

 

Σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε, η σορός του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού πρόκειται στη συνέχεια να αποτεφρωθεί και να τοποθετηθεί στο μαυσωλείο που είχε δημιουργηθεί από τον ίδιο, στο πάρκο της βίλας του Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Επίσης, πριν από την έναρξη της τελετής το φέρετρο τοποθετήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην είσοδο του ναού ώστε να μπορέσουν οι πολίτες που βρίσκονται στην πλατεία να αποχαιρετίσουν τον Καβαλιέρε.

Παρακολουθήστε LIVE το τελευταίο αντίο στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νάνα Μούσχουρη – Χάκερς «πέθαναν» τη διάσημη τραγουδίστρια

Ομόνοια – «Ήθελε να κάνει έρωτα με ωραίες γυναίκες» – «Ρωτήστε εμένα που με βίασε»