in

OMGOMG

Παραίτηση “βόμβα” ΤΩΡΑ στο Open…

Αποχώρηση-βόμβα από το Open λίγους μήνες πριν το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, Χρύσα Μασούρου, έχει υποβάλλει την παραίτηση της εδώ και 10 ημέρες.

  • Μέχρι την οριστική της αποχώρηση ωστόσο, η Χρύσα Μασούρου παρέμεινε στη θέση της προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού.

«Η Χρύσα Μασούρου φαίνεται ότι αποδέχεται την ευθύνη για κάποιες λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στον σταθμό. Δε φαίνεται ότι θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση και αυτό λέει κάτι. Θα μείνει ακέφαλη η συγκεκριμένη θέση, γιατί έτσι και αλλιώς δε θα γίνουν πολλά πράγματα του χρόνου στον σταθμό» αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ο Λατσιος που εβαλε ολα τα αταλαντα βυσματα πχ Γεωργαντα, μεχρι και τον μιζερο και μουρτζουφλη Μπεζο σε μουσικη , ψυχαγωγιλη εκπομπη γιατι ειναι ακομα στη θεση του;

  2. Συνέχισαν το ποταμι, εφεραν την Μαριον που δεν θα πηγαινε ποτέ, έπρεπε ήδη να έχουν επισπεύσει το τέλος της δικη μας οικογένειας και όμως συνεχιζουν. Εφεραν και τον Μπεζο που ειναι πολυ αντιτηλεοπτικος ως ο εαυτός του. Δραμα. Το πλατω του Θεοφανους ποιος ειπε οτι ειναι ωραιο και τραβαει τον τηλεθεατη; Γενικα χαλια μαυρα

Μαγνησία – Ατύχημα την ώρα του σ3ξ για 70χρονο και 40χρονη. «Κόλλησαν» και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική