in

OMGOMG AngryAngry

«Παρά τα κινητικά προβλήματα, θα πήγαινε σε rave party» – Θλίψη για την 42χρονη που σκότωσε ο πατέρας της στη Θεσσαλονίκη

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η δολοφονία της 42χρονης Κατερίνας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δηλώνουν σοκαρισμένοι αφού η κοπέλα παρά τα όποια προβλήματα υγείας είχε όρεξη για ζωή και δεν είχε δείξει σημάδια πως ταλαιπωρείται. Οι μαρτυρίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε ο πατέρας ο οποίος μετά την φρικτή πράξη του υποστήριξε πως ο ίδιος δεν ήθελε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται.

Γνωστοί της και φίλοι της, κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της από στιγμές χαράς με την 43χρονη και την αποχαιρετούν.

 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η 42χρονη δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της.

«Η Κατερίνα ήταν ένα κορίτσι γεμάτο όρεξη και πάθος για τη ζωή» τονίζουν όσοι γνώριζαν την άτυχη 42χρονη, την οποία έπνιξε ο 69χρονος πατέρας της το απόγευμα της Τρίτης, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο.

«Το κορίτσι ήταν μια χαρά, ετοιμαζόταν, μάλιστα, να πάει και σε ένα rave party που θα γινόταν σε μια καφετέρια. Ήταν κοινωνική, είχε παρέες και έβγαινε έξω και μόνη της πολλές φορές. Είχε το αμαξίδιο με την μπαταρία και έβγαινε βόλτες. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία η οποία την εξυπηρετούσε και τρεις ημέρες την εβδομάδα ερχόταν ο πατέρας της και την κοιτούσε», επισημαίνει γείτονας της 42χρονης.

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς από την ηλικία των 14 ετών διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τελευταία χρόνια κινούνταν με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο, όπως τονίζουν όλοι όσοι τη γνώριζαν από την μικρή πολυκατοικία της οδού Μετεώρων, στην περιοχή των Συκεών, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την εμπόδιζε στιγμή να χαμογελάει και να θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα για τον εαυτό της.

«Είναι συγκλονιστικό για εμάς αυτό που συνέβη. Ζούσε κοντά μας αρκετά χρόνια και ήταν ένα παιδί που “πεινούσε” και “διψούσε” για ζωή. Μπορεί να ήταν άρρωστο αλλά με το καρεκλάκι του έβγαινε να γλεντήσει και αγαπούσε τη ζωή με όλη τη σημασία της λέξεως», αναφέρει ο κύριος Γιάννης, ο οποίος έβλεπε καθημερινά την άτυχη Κατερίνα. «Κάνεις δε μπορεί να καταλάβει πως ο πατέρας της κατάφερε και έκανε αυτή τη πράξη», προσθέτει.

«Δυστυχώς ήμουν από τους πρώτους που έμαθα για τον θάνατό της. Είδαμε το ΕΚΑΒ και κατέβηκα για να μιλήσω με τον αδελφό της, ο οποίος την βρήκε. Ήταν πολύ συγκλονισμένο το παιδί γιατί την λάτρευε και έψαχνε με μεγάλη αγωνία τον μπαμπά τους», σημειώνει, λέγοντας στη συνέχεια ότι είδε τον 69χρονο να αποχωρεί με το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι.

«Δε φαινόταν για άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα. Ήταν λίγο μυστήριος, κατηφής πάντα, αλλά κανείς δε περίμενε ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνει τέτοια ενέργεια», αναφέρει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απασφάλισε η Βάνα Μπάρμπα – Δικάζουμε αμέσως τον κόσμο χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης”

Παναγιώτης Μπουγιούρης – «Ήθελα να μάθω τη γλώσσα Φαρσί από προσωπικό βίτσιο»