in

CryCry LOLLOL

Παππάς υπέρ Κασσελάκη – «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου»

Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των εκλογών του κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή, εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο τους στη Βουλή.

  • «Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο. Είχαμε μια ξεκάθαρη πάρα πολύ σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β’ γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης. Στέφανε, καλή δύναμη», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προδεευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Πόσο μας πονάει και μας πετσοκόβει ο Κασσελάκης ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    Πάνω που πήγαμε να χαρούμε, το μονοπώλιό μας τελειώνει. Ας πάμε πάλι πίσω στο λαγούμι μας. 😢

Κι όμως – Δεν της έφταναν τα χρήματα από τους αγώνες άνοιξε και ροζ σελίδα! (ΦΩΤΟ)

Σάλος με την “Παραλία” της ΕΡΤ – Σόκαραν τους τηλεθεατές οι… βίαιες σκηνές στο σ3ξ