in

CuteCute LoveLove OMGOMG AngryAngry

Παπαδόπουλος κατά Κούγια – «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι!»

“Αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πέντε εχθρούς με μένα δικηγόρο τώρα έχει πολλαπλάσιους” είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος με αφορμή τη νέα “αήθη” ,όπως τη χαρακτήρισε επίθεση του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπο του. «Αυτή η αθλιότητα που δεν έχει όρια… Να χαρακτηρίζει εμένα κλαρινογαμπρό… Εκείνος κυκλοφορούσε με τα σημάδια από τα τακούνια στο κεφάλι» σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στους καβγάδες με την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου.”«Μας κούρασε» ανέφερε σήμερα ο Όθωνας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά.

  • Χθες ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούςστον ιατροδικαστή κ. Γρηγόρη Λέων και τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Αφού δεν δίστασε να αποκαλέσει «μ@λ@κα» τον ιατροδικαστή στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, συνέχισε την επίθεση προς τον κ. Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον… «κλαρινογαμπρό»! Στο στόχαστρο του Κούγια βρέθηκαν για μια ακόμα φορά χθες ο εκδότης της ΜΠΑΜ Πέτρος Κουσουλός , η Ζήνα Κουτσελίνη , ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Εφόσον δεν επεμβαίνει ο δικηγορικός σύλλογος για έναν άνθρωπο που βγαίνει και βρίζει χυδαία, καθημερινά, συναδέλφους του και επιστήμονες καλά να πάθουν.

  2. Επί της ουσίας η υπόθεση πισπιριγκου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι ο δικηγόρος της βρίζει χυδαία δικηγόρους, ιατροδικαστές, κλπ. Αυτό δε πιστεύω ότι βοηθάει την υπόθεση της όμως πιστεύω της ταιριάζει σε “επίπεδο” περισσότερο.
    Η κοπέλα πίστευε σε μάγια. Ο Κούγιας μια χαρά της ταιριάζει

Προπονητής Τάε Κβο Ντο – Ποινική δίωξη στον 44χρονο που βίαζε ανήλικες αθλήτριες. «Μεταμορφώθηκε σε τέρας»

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη – Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη 23χρονος δράστης