«Παντρέψαμε τη βασίλισσά μας» – Χαρές για την Αναστασία

1 Min Read

Μία ξεχωριστή και άκρως συγκινητική ημέρα έζησε η Αναστασία, καθώς η αδελφή της παντρεύτηκε και η ίδια βρέθηκε στο πλευρό της, έχοντας μάλιστα έναν ιδιαίτερο ρόλο στη μεγάλη οικογενειακή γιορτή.

  • Η δημοφιλής τραγουδίστρια καμάρωσε την αδελφή της ντυμένη στα λευκά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τον γάμο και τη χαρά που ακολούθησε.
  • «Σήμερα παντρέψαμε τη βασίλισσά μας… την αδερφή μου. Σας αγαπώ για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αναστασία, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

Όμως η ημέρα είχε ακόμη μία μεγάλη συγκίνηση για την ίδια. Η Αναστασία ανέλαβε να βαφτίσει τον γιο της αδελφής της και έγινε επίσημα η νονά του μικρού. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα που πήρε το παιδί, δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό στην αγκαλιά της.

«Με εμπιστεύτηκαν να βαφτίσω το παιδί… Νονά. Ιωάννης», έγραψε. Με τον τρόπο αυτό, η Αναστασία έζησε μία διπλά σημαντική οικογενειακή στιγμή, καθώς μέσα σε μία ημέρα καμάρωσε την αδελφή της νύφη και απέκτησε έναν ακόμη πιο ξεχωριστό δεσμό με τον μικρό Ιωάννη.

Share This Article