in

CuteCute LoveLove

Πάνος Μουζουράκης – Το απρόσμενο δώρο που του έκαναν σε συναυλία για την κόρη του

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς στις 14 Σεπτέμβρη. Τα νέα είχε αποκαλύψει τότε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της: «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας»

Λίγες μέρες μετά ο τραγουδιστής δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του. Στην ανάρτησή του έγραψε μεταξύ άλλων:

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.»

Ο τραγουδιστής παράλληλα συνεχίζει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του. Σε μία από αυτές οι θαυμαστές του, του έκαναν ένα δώρο επί σκηνής για τη γέννηση του μωρού και εκείνος μοιράστηκε μέσω των Social Media το στιγμιότυπο.

Το δώρο ήταν μία εντυπωσιακή σύνθεση από μπαλόνια σε διάφορε αποχρώσεις του ροζ.

mouzourakis.jpg

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αχελώος ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει 69χρονος από πυρά κυνηγών. Νεκρό το άλογό του

Πρεμιέρα για τις νέες ταυτότητες από αύριο – Ποιοι πολίτες εξαιρούνται