Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο πλοίο «Νήσος Σάμος», κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Πειραιάς – Χίος – Λέσβος.
- Το περιστατικό ξεκίνησε όταν επιβάτες Ρομά άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο του πλοίου. Η πράξη αυτή ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης, οδηγώντας σε μια απρόβλεπτη κατάσταση.
Η ενεργοποίηση του συστήματος είχε άμεσες συνέπειες, καθώς νερό εκτοξεύθηκε σε όλο τον χώρο, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τις διαδικασίες του πλοίου.
- Η κατάσταση αυτή δεν περιορίστηκε μόνο στον πανικό. Το νερό που εκτοξεύθηκε προκάλεσε και υλικές ζημιές στο εσωτερικό του πλοίου, γεγονός που ενδέχεται να έχει επιπτώσεις στα επόμενα δρομολόγια.
@ingr_news Χάος στο πλοίο «Νήσος Σάμος» – Επιβάτες άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης 🎥 Kalloninews.gr #ingr #news #fyp
