in ,

CryCry LOLLOL

Πανικός σε ΣΚΑΪ – Acun Medya με τα νούμερα του «Survivor». Επισπεύδεται η είσοδος Καφετζή νέα πρόταση σε Πούμπουρα

Σοκ και δέος. Έτσι μου περιέγραψαν την κατάσταση για τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης.

 

  • Λογικό.

 

Το «αντίπαλον δέος» το «Master Chef» πήρε όλο το «χαρτί» στο δυναμικό και οι σειρές στο «γενικό» κόβοντας όμως μεγάλο κομμάτι και από την πίτα του δυναμικό.

 

  • Το «Survivor» μέχρι τα μεσάνυχτα έκανε μονοψήφια πέφτοντας μάλιστα σε τέταρτο και κάτω από 7%. Κάτι που όχι απλά θορύβησε αλλά κυριολεκτικά πανικόβαλε τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Γιατί αν το πρότζεκτ πέσει σταθερά σε μονοψήφιο δεν υπάρχει κανένα plan B.

 

Ούτε για τώρα ούτε γι’ αργότερα… Μαθαίνω πως στον ΣΚΑΪ είναι έξαλλοι με το κάστινγκ και έχουν δοθεί εντολές για αλλαγές. Κάτι που βέβαια συνειδητοποιούν και οι παραγωγοί του ριάλιτι. Την ίδια ώρα δόθηκαν οδηγίες και στην παραγωγή που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο να σκληρύνει άμεσα και το κομμάτι του ριάλιτι.

 

  • Με στημένους ίντριγκες, κλάματα, καυγάδες και αποκάλυψεις που ήταν προγραμματισμένες γι’ αργότερα. Την ίδια στιγμή επισπεύδεται η αναχώρηση του Τζέϊμς Καφετζή για τον Άγιο Δομίνικο ενώ έχει κληθεί στα γραφεία της Acun Medya στο Μαρούσι ο Σάββας Πούμπουρας για νέο ραντεβού και θα έχει κατά πολύ βελτιωμένη οικονομική προσφορά σε σχέση με την προηγούμενη.

 

Σας το έχω γράψει και σας το ξαναγράφω: Αν το «Survivor 2024» πέσει σε σταθερό μονοψήφιο τότε έρχονται εξελίξεις πυρηνική βόμβα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ηλεία TΩΡΑ – Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο που παρέσυρε ο χείμαρρος

Η Σκορδά δεν γνώριζε τον Σωτήρη Λαμάϊ – Φτάνει με το παραμύθι. Για δείτε!