in

Πανικός σε λεωφορείο με θάνατο γυναίκας

Το λεωφορείο σταμάτησε και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας ασθενοφόρο. Ήταν όμως αργά για την άτυχη γυναίκα…

  • Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε μέσα στο λεωφορείο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, με κατεύθυνση την πρωτεύουσα. Ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο θάνατος της γυναίκας διαπιστώθηκε αργότερα και από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Όλα δείχνουν πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αλαμάνας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Βουλγαρία επιβάτης λεωφορείου που είχε προορισμό την Αθήνα, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της. Οι υπόλοιποι επιβάτες και ο οδηγός έσπευσαν να της προσφέρουν βοήθεια, ενώ ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

  • Δυστυχώς όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο ήταν αργά για την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με το lamiareport, διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και μεταφέρθηκε. Για τα αίτια του θανάτου θα διενεργηθεί προανάκριση, ενώ θα παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έρχεται έκτακτο επίδομα πριν τα Χριστούγεννα – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Στο μικροσκόπιο ξανά η Κιβωτός του Κόσμου – Τι κατήγγειλε 12χρονη