in ,

LoveLove CryCry OMGOMG

“Παίζει” δυνατά η Μπέτυ Μαγγίρα για τον ΑΝΤ1 – Αναζητείται ρόλος…

Τα προβλήματα στο Open είναι πολλά και έντονα, έντονο όμως είναι και το ενδιαφέρον της αγοράς απ’ ότι μαθαίνω για τη Μπέτυ Μαγγίρα που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και για το κανάλι αλλά και λόγω του ανταγωνισμού που είχε απέναντι της κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς.

  • Το όνομά της ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα εντός ΑΝΤ1 με το κανάλι στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν να σκέφτεται την μεταγραφή της.

Το θέμα είναι βέβαια το που θα αξιοποιηθεί καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ηθοποιός και παρουσιάστρια να δεχθεί να είναι τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα.

  • Ένα σενάριο είναι η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ωστόσο πρόκειται για «γεφύρι της άρτας» για τον ΑΝΤ1 αφού πολλές φορές έχει αποφασιστεί η ενεργοποίηση της ζώνης και άλλες τόσες το κανάλι έκανε τελικά πίσω.

Για την ιστορία τελευταία πρωινή εκπομπή που βγήκε στον ΑΝΤ1 εκτός βέβαια από τις μαγνητοσκοπημένες που προβλήθηκαν κατά καιρούς ήταν επτά χρόνια πριν με το «Πρωινό Σου Κου» της Μαρίας Μπεκατώρου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Τι να πει καποιος για τις επιλογες των υπευθυνων, αν σε ενα μικρο καναλι δεν τραβαει , πως την προτεινεις στον ΑΝΤ1 για Σαββατοκυριακο;Αυτο το καναλι πηγαινε καλα οσο ζουσε ο πατερας , γιατι ασχολουνταν ο ιδιος προσωπικα και δεν αφηνε τιποτα στην τυχη του. Απο την στιγμη που ο υιος αφησε το καναλι στα ανευθυνων και ασχετων η κατρακυλα ειναι μονοδρομος

«Με παράτησε όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, τώρα πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»

“Παίκτης” 88 ετών παντρεύτηκε 27χρονη με στόχο να ξεκινήσουν οικογένεια