in ,

LOLLOL CryCry

Παγωμάρα στο Star με τις επιδόσεις του «Shopping Star». Δεμένοι με το συμβόλαιο της Ηλιάνας

Η βιασύνη πληρώνεται… Η στρατηγική του Star να διαλέξει και μάλιστα με διαδικασίες express την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη θέση της Βίκυς Καγιά στο «Shopping Star» ποντάροντας σε μια παλιακή κόντρα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

  • Η Ηλιάνα ξεκίνησε στο δυναμικό τη Δευτέρα με 14% και σε μια μόλις μέρα έπεσε στο 11% την Τρίτη. Δηλαδή πηγαίνει ντουγρού για μονοψήφιο. Τα 20αρια και τα 25αρια που χτύπαγε η Καγιά σε αυτό το πρότζεκτ φαντάζουν μακρινό όνειρο.

Όχι γιατί ήταν καλύτερη παρουσιάστρια η Καγιά αλλά γιατί απλά το πρότζεκτ έχει κουράσει. Σαφώς και η Ηλιάνα δεν έχει κάνει καμία επιτυχία στην Ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε το παρατσούκλι της στα γραφεία των καναλιών είναι «Η μονοψήφια Ηλιάνα». Λογικό καιμετρήστε: «Pop up», «Style me up», «Love Island», «My Style Rocks».

  • Στο πρώτο ήταν κεντρική παρουσιάστρια ζωντανού, στο δεύτερο μαγνητοσκοπημένου παιχνιδιού μόδας, στο τρίτο παρουσιάστρια ριάλιτι στο τέταρτο κριτής σε επιτροπή. Όπου και αν δοκιμάστηκε όσες ευκαιρίες και αν της δόθηκαν δεν είχε την αποδοχή του κοινού. Λογικό το ίδιο να συμβεί και τώρα όπως μάλιστα σας τόνισα σε ένα κουρασμένο πρότζεκτ.

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού… Στο κλειστό διετές συμβόλαιο της Ηλιάνας που της έκλεισε λένε η γάτα Χριστοπούλου και στη φούρια του Star έγιναν όλοι οι όροι δεκτοί: Με κυριότερο; Να μην κοπεί το παιχνίδι ανεξαρτήτως τηλεθέασης. Θα υπάρξουν πάντως ενισχυτικές κινήσεις τις επόμενες μέρες και θα φανεί εάν θα αποδώσουν…

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Με την αντιτηλεοπτική Ηλιάνα, τις κυράτσες συμμετέχουσες και τον αντιπαθητικό και ειρωνικό Χαρισόπουλο τι περίμεναν;

    Πολύ περίεργο που σκοτώνονται τα κανάλια να προσλάβουν την Παπαγεωργίου και δένονται μαζί της με γερά συμβόλαια σε μια εποχή που καταγγέλλονται οι συμβάσεις πανευκολα και οι όροι ειναι πάντα υπέρ των εργοδοτών.

    Μόνο για τη Σπυροπούλου ήξεραν να λένε διάφορα για τις συμφωνίες της και την εύνοια που είχε κάποτε.

    Για άλλους δεν μας λένε πώς τα καταφέρνουν και επιβιώνουν στον χώρο.

    Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν η Καγιά είχε πληρώσει τα χαμηλά νούμερα σε ΑΝΤ1 και ALPHA και είχε μείνει εκτός για χρόνια. Άλλες παρουσιάστριες δεν επέστρεψαν ποτέ.

Αγωνία για τον Γιώργο Τσακνατσή – Ο καβγάς πριν χαθούν τα ίχνη του

Σαντορίνη ΤΩΡΑ – Στα χαρακώματα η κόρη του νεκρού συντηρητή βίλας και ο πατέρας του 25χρονου φονιά