in

CryCry

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου – Η ανάρτηση του Τοκάκη για το νεκρό αδερφό του

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο Θάνος Τοκάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του αδελφού του, Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021 μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Θάνος Τοκάκης συνόδευε την εικόνα του αδελφού του με τα hastags #worldcancerday και #nevergive up.

  • Με αυτόν τον τρόπο, ο Θάνος θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού του, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένος και να στείλει το δικό του μήνυμα.

 

Ποιος ήταν ο Βασίλης Τοκάκης

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Όντως βιώσει σοβαρή περιπέτεια με καρκίνο μαστού έχω να πω τα εξής: ακόμα κι αν ο λόγος που ελπίζω ότι τη γλυτωσα είναι ότι ήμουν τυχερή και το πρόλαβα νωρίς, παρατηρώ ότι ούτε καν ο σύζυγός μου που βίωσε την όλη κατάσταση θέλει να κάνει προληπτικές εξετάσεις!
    Κατά 90% όλοι οι γνωστοί μου φοβούνται να κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Άλλοι ισχυρίζονται ότι αν πάνε σε έναν γιατρό κ ζητήσουν παραπεμπτικό για εξετάσεις με σκοπό την πρόληψη και χωρίς κανένα σύμπτωμα, ο γιατρός δε θα συνταγογραφήσει.
    Δυστυχώς όταν έχεις συμπτώματα είναι αργά

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν ο Βασάλος και η Βαλαβάνη ανακοίνωναν πως είναι ζευγάρι

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Χιονίζει στις Αφίδνες. Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός