in

OMGOMG

Παγκόσμια ανησυχία – Τι σημαίνει για την Ελλάδα η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV μετέδωσε λίγο μετά τη μια μετά τα μεσάνυχτα ότι δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) απογειώθηκαν από το Ιράν και κατευθύνονται προς στόχους στο Ισραήλ.

 

Η πτήση τους διήρκησε ώρες. Οι σειρήνες ήχησαν στις απειλούμενες περιοχές με την αντιαεροπορική άμυνα των Ισραηλινών να αποτρέπει τα χειρότερα.

 

«Το Ισραήλ υπόσχεται να απαντήσει στην πρωτοφανή ιρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του», αναφέρει το Channel 12, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Ισραηλινό αξιωματούχο. Όπως τονίζει, μάλιστα, το ισραηλινό κανάλι, ο ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος υπόσχεται μια «άνευ προηγουμένου απάντηση» στην επίθεση του Ιράν και προτρέπει τους Ισραηλινούς να μην πάνε για ύπνο, λόγω των όσων θα ακολουθήσουν.

  • Η επίθεση αυτή έχει φέρει και την χώρα μας σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής με τους επιτελείς να επεξεργάζονται σενάρια για το επόμενο διάστημα.

 

Δεν είναι τυχαίο πως ο κ. Δένδιας αποχώρησε άρον-άρον απο εκδήλωση της ομογένειας στην Αμερική για να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου βρέφος 5,5 μηνών με εσωτερική αιμορραγία

Τελικά τί είναι το μουρουνέλαιο και ποια τα οφέλη του;