in

Παγιδευμένοι ΣΟΚ – Ο Άκης νεκρός! Η άγρια συμπλοκή με Λίνα και Ειρήνη

Αν και έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη της απαγωγής της, αναπάντεχες εξελίξεις πρόκειται να ταράξουν ξανά την ηρεμία της Άννας, όπως θα δούμε προσεχώς στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

  • Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, όλα αρχίζουν όταν ο Θόδωρός μαθαίνει ότι ο Άκης ετοιμάζεται να το σκάσει μακριά. Αμέσως, πηγαίνει μαζί με τη Λίνα και τη Δανάη στο εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου βρίσκεται, για να τον εμποδίσουν. Ταυτόχρονα, για την εξέλιξη ενημερώνονται ο Γεράσιμος, η Ειρήνη, η Χρύσα και ο Νίκος και σπεύδουν εκεί. Φτάνοντας, η οικογένεια Ροδίτη ξεσπάει έντονα εναντίον του πραγματικού δολοφόνου του Κοσμά. Παράλληλα, ο Θοδωρής σημαδεύει τον Ακη με ένα όπλο, απειλώντας τον ότι σκοπεύει να τον καταδώσει στην Αστυνομία.

Όμως η Λίνα πλησιάζει τον δολοφόνο του παππού της και εκείνος πάνω στη συμπλοκή αρπάζει το όπλο του Θοδωρή και τον σημαδεύει. Πριν πατήσει τη σκανδάλη, το κορίτσι πιάνει ένα τούβλο και τον χτυπάει βίαια στο κεφάλι. Σύμφωνα με το Mytv η -άγρια συμπλοκή συνεχίζεται αποβαίνοντας μοιραία για τον Άκη. Συγκεκριμένα, την ώρα που είναι έτοιμος να διαφύγει, η Ειρήνη βρίσκει ένα φτυάρι και τον χτυπάει δυνατά στο κεφάλι. Τότε, ο νεαρός πέφτει νεκρός στο έδαφος. Η οικογένεια της Άννας μαζί με τον Θοδωρή και τον Γεράσιμο, όταν διαπιστώνουν ότι ο Άκης δεν είναι ζωντανός, σοκάρονται και αποφασίζουν να συγκαλύψουν το έγκλημα, εξαφανίζοντας όλα τα στοιχεία αλλά και το πτώμα του.

 

  • Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ανακαλύπτεται το πτώμα του Άκη σε μια χωματερή και η Αστυνομία αναλαμβάνει να βρει τον ένοχο. Από την άλλη, η Άννα και ο Δημήτρης, παρόλο που εντοπίζεται η σορός του άτυχου νέου, δεν υποψιάζονται το παραμικρό. Όμως, όσο οι μέρες περνούν, η δαιμόνια δικηγόρος αντιλαμβάνεται ότι η οικογένειά της κάτι της κρύβει. Έτσι, ζητάει εξηγήσεις, όμως κανείς δεν της ομολογεί ότι η μητέρα και η ανιψιό της ευθύνονται για τον θάνατο του Άκη. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι είναι αυτό που δεν τολμάει κανείς να της αποκαλύψει.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θλίψη – Νεκρή η Βασιλική Καβάκη

Χανιά ΤΩΡΑ – Θρίλερ με άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του