in

Παγιδευμένοι – Ώρες αγωνίας για τον Σπύρο – Τον χτυπούν μέχρι θανάτου

Ανοιχτούς λογαριασμούς με επικίνδυνους ανθρώπους φαίνεται ότι έχει ο πρώην διοικητής Μαρκέτος, γεγονός που πρόκειται να τον φέρει αντιμέτωπο με θανάσιμο κίνδυνο, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο Σπύρος μια συνηθισμένη ημέρα πηγαίνει την κόρη του, Δάφνη, στο σχολείο και συναντάει την Άννα. Οι δυο τους συζητούν σε ένα καφέ και εκείνη του αναφέρει κάποιους προβληματισμούς της σχετικά με την υπόθεση της νεκρής νύφης, που ερευνά τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης, Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, η δικηγόρος πηγαίνει τον πεθερό της σε μία στάση του μετρό και συνεχίζει την πορεία της για το δικαστήριο, όπου δίνει το «παρών» σε μία δίκη με αντίδικο τον Αλέκο Χατζή. Λίγες ώρες αργότερα, η Άννα λαμβάνει ένα μακάβριο μήνυμα στο κινητό της από άγνωστο αποστολέα και σοκάρεται. Αμέσως, λοιπόν, σπεύδει στο γραφείο του Δημήτρη και του το δείχνει.

  • Σε αυτό υπάρχει ένα κηδειόχαρτο με τα στοιχεία του Σπύρου και ημερομηνία θανάτου τη συγκεκριμένη ημέρα. Μόλις ο εισαγγελέας αντικρίζει το μήνυμα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δίχως να χάσει λεπτό, καλεί στο κινητό τον πατέρα του, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά, αλλά ο Σπύρος δεν το σηκώνει. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τον παππού και τον αδελφό του, όμως ούτε ο Γεράσιμος ούτε ο Θοδωρής έχουν μιλήσει μαζί του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ανδρέας μαθαίνει ότι βρέθηκε ένας άντρας, ηλικίας μεταξύ 55 και 60 ετών, χτυπημένος και εγκαταλελειμμένος κάπου στον δρόμο. Μάλιστα, οι συνάδελφοί του που αντίκρισαν το θύμα τού μετέφεραν ότι μοιάζει με τον Σπύρο.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός και ο αστυνόμος σπεύδει στο σημείο με δυνάμεις της Αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο. Μαζί του πηγαίνουν επίσης ο Δημήτρης με την Άννα. Φτάνοντας στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου, βρίσκουν τον Σπύρο χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άντρας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ο Σπύρος χαροπαλεύει και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση. Ο Δημήτρης, η Άννα, ο Γεράσιμος και ο Θοδωρής βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα του και αγωνιούν. Δυστυχώς οι ώρες περνούν εφιαλτικά για όλη την οικογένεια Μαρκέτου, καθώς η υγεία του Σπύρου δεν παρουσιάζει βελτίωση και κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου – Με ρωτούσαν γιατί είμαι με αυτόν που έχει αναπηρία και όχι με έναν εφοπλιστή

Τον χτύπησαν με φτυάρι για να του κλέψουν την τηλεόραση