in

OMGOMG

Ουκρανία τώρα – Η νικήτρια της Eurovision ξεσπά μετά τις καταστροφές. «Ο εχθρός δεν θέλει την ύπαρξή μας”.

Ήταν το ο 2016, όταν η Jamala ερμήνευε ένα διαφορετικό τραγούδι στην Eurovision για την Ουκρανία, μιλώντας για τον ξεριζωμό στην Κριμαία και κατέκτησε την πρώτη θέση.

  • Η ταλαντούχα μουσικός που ζει στην Ουκρανία, έχει εκφράσει πολλές φορές τη θλίψη της για τον πόλεμο. Αυτή τη φορά μοιράζεται εικόνες καταστροφής του τόπου της και ξεσπά «Ο πόλεμος συνεχίζεται. Αν και ο καθένας από εμάς προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό – να βοηθήσει, να συγκεντρώσει αγαθά και ταυτόχρονα να ζήσει με κάποιο τρόπο τη ζωή του.

Και ο κατακτητής μας υπενθυμίζει κάθε φορά ότι θέλει όχι μόνο γενοκτονία και να μας καταστρέψει ως λαό, αλλά και να καταστρέψει ολόκληρη την πολιτιστική κληρονομιά: μουσεία, εκκλησίες, αρχιτεκτονικά μνημεία. Μόλις σήμερα το βράδυ στην Οδησσό, μετά από μια νυχτερινή ρωσική επίθεση, καταστράφηκαν 6 κτίρια κατοικιών, 2 αρχιτεκτονικά μνημεία και μια εκκλησία, έσπασαν παράθυρα και καταστράφηκαν προσόψεις σε πολλά σπίτια στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ο εχθρός δεν θέλει την ύπαρξή μας. Αλλά σίγουρα θα επιμείνουμε».

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιές – Κάηκε το φέρετρο με τον νεκρό από πυρκαγιά σε σπίτι την ώρα της κηδείας

Ο Κατσούλης στον μεγαλύτερο θαυμαστή του . Δίπλα του και ο “Μαρτίκας της προσκολλήσεως”