in

CuteCute OMGOMG

Όθωνας Μεταξάς – Τι λέει που υποδύθηκε τον βιαστή στην «προφητική» σειρά του Αλέξη Γεωργούλη

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας μίλησε στον alpha ο Όθωνας Μεταξάς. Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με τον Ευρωβουλευτή, ενσαρκώνοντας τον «βιαστή» στο «προφητικό» έργο του Alpha, «Κινούμενη Άμμος».

Η εν λόγω σειρά που έχει τραγικές συμπτώσεις με την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, διαπραγματεύονταν το δράμα μίας νεαρής δικηγόρου, η οποία – σύμφωνα με το σενάριο- εγκατέλειψε την Ελλάδα για να εργαστεί ως νομική σύμβουλος στις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, έναν νεαρό αθλητικογράφο που υποδυόταν ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τον ρόλο του και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. «Όταν παίζουν τον δολοφόνο, είναι δολοφόνοι όλοι; Αφήστε που ήταν στον δικό μου ρόλο αυτό… Εγώ ξέρω ότι ο Αλέξης ήταν από τη γνωριμία μου ένας πολύ γλυκός άνθρωπος… Τώρα, το τι μπορεί να κρύβει ο καθένας μέσα του, τι να σας πω; Δεν το ξέρω αυτό… Η προσωπική μου εμπειρία ήταν ότι είχα να κάνω με ένα πολύ γλυκό παιδί.

Εγώ είμαι πολύ μακριά από όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι την προσωπική μου εμπειρία. Η προσωπική μου εμπειρία είναι αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που κατέβαινε από σχολικό λεωφορείο

Εκρήξεις στη Ιερά Μονή Εσφιγμένου – Απειλές εναντίον μοναχών