in

Όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΑΝΤ1 – Η Μπακοδήμου, η Μελέτη και οι…”Προδότες”

Σας είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες για την σκέψη του ΑΝΤ1 να προτείνει στην Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει την επόμενη σεζόν το ριάλιτι “Οι Προδότες” που αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο. 

  • Πράγματι επίσημο πρόταση θα γίνει και δεν αποκλείεται η παρουσιάστρια να πει το μεγάλο “ναι”, σε περίπτωση που το MEGA δεν της δώσει τη βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων που τόσο επιθυμεί. Μαθαίνω, όμως, ότι στο Μαρούσι υπάρχει και δεύτερο όνομα παρουσιάστριας πρώτης γραμμής που έχουν ως plan-b σε περίπτωση που η Ελεονώρα μείνει στο MEGA.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου που δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες με τον ΣΚΑΙ, ενώ και ο παραγωγός του παιχνιδιού, Νίκος Κάλλης, έχει άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια από τη σεζόν που είχαν συνεργαστεί μαζί στο OPEN. Άλλωστε, η Μαρία Μπακοδήμου απέδειξε με το “Power of love” ότι μπορεί να σταθεί και σε εναλλακτικά προγράμματα. 

  • Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 για τους “Προδότες” ψάχνεται προς γκράντε ονόματα για να προκληθεί και συζήτηση γύρω από την επιστροφή της συγκεκριμένης εκπομπής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τάκης Τσουκαλάς – Το “Aντε Γεια” ξεκίνησε από έναν Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκήνιο – Οι αντικρουόμενες πληροφορίες για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA