in

AngryAngry OMGOMG

Ωρωπός – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του επίδοξου βιαστή με το πατίνι

Η ελληνική αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες του 23χρονου αλλοδαπού με το πατίνι, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει μία 69χρονη γυναίκα στον Ωρωπό. Ο I.A. υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη το βράδυ της 9ης Ιουνίου στην περιοχή του Ωρωπού.

Βραδινές ώρες της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, ο 23χρονος Πακιστανός I.A. επιτέθηκε στην 69χρονη γυναίκα στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου στον Ωρωπό, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα αμύνθηκε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη, με τον 23χρονο να απομακρύνεται από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι, αλλά να μην πηγαίνει μακριά.

Τρεις εβδομάδες μετά τη σύλληψη του 23χρονου, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του νεαρού Πακιστανού.

Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, άλλες δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια ημέρα (σ.σ. 09.06.2023) κάποιος που επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι είχε επιχειρήσει να τις βιάσει, με αποτέλεσμα οι αρχές να φτάσουν στα ίχνη του 23χρονου και να τον συλλάβουν.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες 23χρονου αλλοδαπού και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού, ο οποίος συνελήφθη την 9-6-2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό το από 10-6-2023 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον συλληφθέντα:

· ISHAQ Adil του Shahzad και της Zatoon, γεννηθέντα την 4-11-2000 στο Πακιστάν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συναγερμός – Δύο νεκροί από τους πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο – Χειροπέδες στον δράστη

Ο Κοκλώνης δίνει… πόνο με νέο τραγούδι που θα γίνει το σουξέ του καλοκαιριού