in

LOLLOL CryCry

Οριστικό «μπλόκο» στον Σχίζα από την Παναγιώταρου – Ο ενοχλητικός και το “Stop”

Ξέφυγαν τα πράγματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής μεταξύ Σχίζα – Παναγιώταρου. Και ειπώθηκαν απ’ ότι μαθαίνω και από τους δύο βαριές κουβέντες που δεν έχουν επιστροφή.

  • Βλέπετε στην φάση μπλέχτηκε ένας ένστολος που πούλησε μαγκιές και βρισκόταν στην παρέα της Αλεξάνδρας… ο οποίος βεβαίως απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα απο το νυχτερινό κέντρο.

Η influencer μαθαίνω πως εξομολογήθηκε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός της πως αυτή η σχέση ήταν μεγάλο λάθος και δεν έπρεπε ποτέ να δημοσιοποιηθεί. Μάλιστα έχει φροντίσει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στο Στάθη  πως δεν θέλει πλέον να έχει μαζί του καμία απόλυτως επαφή ακόμη και αν τύχει να βρεθούν έξω σε κάποιο κοινωνικό κάλεσμα.

  • Το περιστατικό που έγινε στο νυχτερινό κέντρο έχει ενοχλήσει αφάνταστα την Influencer που στην παρούσα φάση είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ατζούν για δύο πρότζεκτς. Την ίδια στιγμή μαθαίνω  πως το όνομα του Στάθη Σχίζα δεν είχε μπει ποτέ στον σχεδιασμό της εταιρίας παραγωγής όχι μόνο για το «Celebrity» αλλά και για όποιο μελλοντικό πρότζεκτ προκύψει.

Προφανώς όπως δείχνουν τα πράγματα η Παναγιώταρου θα συνεχίσει να υπάρχει στη σφαίρα των ανθυποcelebrities και ο Σχίζας απο επιλογή θα εξαϋλωθεί…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Το κορίτσι του GNTM… τα πέταξε στη Χαλκιδική

ΣΟΚ – Νεκρός ο γνωστός προγραμματιστής Γιάννης Ρισβάς. Ήταν πατέρας βρέφους 7 μηνών