in ,

CuteCute

Οριστική η μετακόμιση Χατζηγιάννη στην Κύπρο – Αφήνει το σπίτι στα Νότια Προάστια.

Στη Λευκωσία θα είναι από ‘δω και πέρα η έδρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος εγκαταλείπει το σπίτι στο οποίο μάλιστα έζησε για πολλά χρόνια στα Νότια Προάστια μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια.

  • Η έδρα το νέου υφυπουργού πολιτισμού θα είναι η Κύπρος και μάλιστα από εκεί θα συντονίζει και τις όποιες καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.

Σε πρώτη φάση ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες του ενώ ούτε λόγος στην παρούσα φάση για εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα. Ακόμη και η συνεργασία που σας έγραφα προ ολίγων ημερών με τον Αντώνη Ρέμο την επόμενη σεζόν δεν θεωρείται καθόλου σίγουρη.

  • Ποια είναι η πρώτη προτεραιότητα Χατζηγιάννη σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε χθες το βράδυ; Έχει να κάνει όχι με τη μουσική όσο κι αν αυτό φαίνεται απίθανο αλλά με το θέατρο.

Θέλει να κάνει απ’ ότι μαθαίνω μια μεγάλη εξόρμηση του ΘΟΚ (Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου) με μεγάλες παραστάσεις που θα ταξιδέψουν και εκτός Κύπρου με μεγάλες περιοδείες και τη συμμετοχή όχι μόνο Ελληνοκυπρίων ηθοποιών αλλά και Ελλήνων στους θιάσους. Αυτά και έρχονται και άλλα πολύ σύντομα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κολιδά – Εσκενάζυ. Στο καρναβάλι των Λεχαινών για αρπαχτή (Εικόνες)

Τραγωδία στα Τέμπη – Μαρτυρία επιβάτη. «Άκουσα να λένε πάμε και όπου βγει»