Την πόρτα της εξόδου του Mega θα περάσει την Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα. Δεν υπάρχει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες καμία πιθανότητα να αναλάβει εκπομπή το Σαββατοκύριακο χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως παραμένει ο Τσουρός.
- Ήδη υπάρχουν σκέψεις για δύο νέες εκπομπές που θα στήσει ο Κοκλώνης. Μια μεσημεριανή καθημερινή και εάν τελικά δεν συνεχίσει ο Τσουρός θα στηθεί και νέο infotainment πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο.
Την Δανάη Μπάρκα στην έξοδο ακολουθεί σίγουρα η Μαρία Ένεζλη που η επιστροφή της στην τηλεόραση δεν έφερε αέρα ανανέωσης. Για αυτόν που γίνεται συζήτηση να παραμείνει στο κανάλι μετακομίζοντας σε άλλη εκπομπή είναι ο Άρης Καβατζίκης.
- Το καλοκαίρι τον είχε ζητήσει η Φαίη Σκορδά. Παρά τη μετακόμιση της παραγωγής της εκπομπής στη Barking Well η Δήμητρα Παλούδη παρέμεινε στο δυναμικό του Mega.
Δεν υπάρχει φυσικά θέση αρχισυντάκτριας ούτε τώρα ούτε στο νέο πρόγραμμα του Mega. Ενδεχομένως καθώς γνωρίζει και από ενημέρωση να της προταθεί θέση ρεπόρτερ στο ελεύθερο ρεπορτάζ του τομέα ενημέρωσης του Mega.
Οι αποφάσεις αναμένονται άμεσα…
GIPHY App Key not set. Please check settings