Οριακά πρώτη η Καινούργιου χθές στα “Πρωϊνάδικα” – Χαμηλά τα ενημερωτικά

1 Min Read

Ναί η Eurovision έχει αναγεννήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον την εβδομάδα που διανύουμε. Ναί η ΕΡΤ έχει την μερίδα του λεόντος εξαιτίας των δικαιωμάτων του “τηλε-πανηγυριού”. Ωστόσο η σχεδόν εμμονική ενασχόληση όλων των ιδιωτικών μαγαζιών με το μουσικό show – ο θεός να το κάνει μουσικό – κουράζει. Και κουράζει πολύ.

 

  • Διότι είναι άλλο η ευκαιρία και πολύ διαφορετική η δημιουργία. ΆΛλο το προνόμιο της παραγωγής και άλλο αυτό της απλής αναπαραγωγής. Δυστυχώς το παραγώμενο προϊόν απο την Βιέννη είναι πτωχό.

Και αυτό φαίνεται. Με την αύρα της επιστροφής η Καινούργιου και με την τεράστια πάσα της Τσιμτσιλή πήρε οριακά χθές την πρωτιά με τα ενημερωτικά προγράμματα να πλασάρονται στις πολύ χαμηλές θέσεις. Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω: 

 

 

Share This Article