in

Οργισμένη η Καινούργιου – «Με λένε βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση»

Τη δική της απάντηση για τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα κατά της Φαίης Σκορδά έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

  • Η παρουσιάστρια του Alpha τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Δευτέρας 13/11 μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά της αλλά και τα βέλη που δέχθηκε από ανθρώπους της τηλεόρασης και χρήστες των social media.

«Θέλω να πω κάτι στους τηλεθεατές και δεν με νοιάζει τι θα πείτε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά. Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει λίγο και ξεφεύγει η κατάσταση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με αυτό που θα κάνω τώρα ξέρω ότι διαφωνεί το κανάλι και η εταιρία παραγωγής και όλοι αλλά δεν πειράζει, επειδή είμαι ο εαυτός μου, ας δεχτώ επίπληξη, τουλάχιστον θα κοιμάμαι εγώ καλύτερα.

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα πάνω στον θυμό μου και την προσπάθειά μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου για κάποια πράγματα που ξεκίνησαν από άλλες εκπομπές, να μου ξέφυγαν πράγματα που λέγονται πάνω στον θυμό», ξεκίνησε την τοποθέτησή της η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη ΣΟΚ από διάσημη του Survivor – Μόλις γύρισε από Άγιο Δομίνικο δεν μπορούσε να κάνει σ3ξ! (Vid)

Σοκ στην Καλλιθέα – Την έσωσε ο πρώην σύντροφός της