in

CuteCute CryCry LoveLove OMGOMG

Οργισμένη απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη – «Τι λες ρε άθλιε συκοφάντη;»

Συνεχίζεται η νέα κόντρα που άνοιξε μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Παύλο Πολάκη, έπειτα από την απόφαση για παραμονή του Κρητικού βουλευτή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Πέρα από τις ευθείες απειλές του Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων στο πρόσφατο παρελθόν, ο βουλευτής Χανίων ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου με ανάρτηση του να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την «έκρηξη» του δημοσιογράφου ο οποίος απάντησε στον Παύλο Πολάκη μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.

  • «Τι λες ρε καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Tι λες ρε άσχετε, άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για τον Παύλο Πολάκη. Κάναμε κάτι αστειάκια αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για αστεία, είναι επικίνδυνος», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Γιατί δεν του τραβάς μια αγωγή κε Χατζηνικολάου;
    Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι που υποδειχτήκατε από τον κο Πολάκη ως στόχοι και πουλημένοι, κάνατε την κότα; Γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη;
    Αν είχε γίνει από δεξιό πολιτικό το ίδιο θα ίσχυε ή θα είχε γκρεμιστεί το κέντρο της Αθήνας;
    Που είναι μια καταγγελία της Ένωσης δημοσιογράφων προς την ΕΕ για πρακτικές φασισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων;
    ΤΙΠΟΤΑ. Σιωπή. Περίεργη σιωπή.

  2. Μου κάνει εντύπωση ότι ο Παππάς κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος κατά τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών δηλ ήθελε να δώσει αδειες σε φιλικά προσκείμενους, αλλά κανείς δημοσιογράφος δεν τολμά να το ψελλίσει. Ακούν ότι τα “παίρνουν”, δακτυλοδειχνονται αλλά κανείς δεν ανταπαντά ότι πήγε ο παπάς να κάνει κανάλια -αυλικους και απλώς δεν του έκατσε.
    Μόκο όλοι

Νέα έρευνα αποκαλύπτει – Η καφεΐνη βοηθά στην απώλεια βάρους

«Πασχαλινό καλάθι» – Την Τετάρτη ανακοινώνεται μαζί με το «καλάθι του νονού»