in

AngryAngry OMGOMG

Οργή τηλεθεατών κατά ΑΝΤ1 – «Η ξεφτίλα σας δεν έχει πάτο»

Ένα τεράστιο μήνυμα στήριξης έχει ξεκινήσει στα κοινωνικά δίκτυα με τους φανατικούς της σειράς να προσπαθούν να την «σώσουν» ώστε να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι.

 

  • Κάνουν σχόλια συνεχώς ώστε να  γίνει και πάλι Νο 1 trend στο τουίτερ όπως πριν λίγες ώρες ενώ σε αυτά δηλώνουν την απογοήτευσής τους από τη μια αλλά εκφράζουν και την αγάπη τους στη σειρά που περνούσε τόσα πολλά μηνύματα όπως η καταδίκη της βίας

 

«Μια από τις καλύτερες σειρές φέτος που δεν προωθήθηκε ποτέ σωστά από το κανάλι, κόβεται ξαφνικά χωρίς να σέβονται ούτε τους εργαζόμενους που μένουν χωρίς δουλειά, ούτε το τηλεοπτικό κοινό που αγάπησε τόσο αυτή την σειρά. ΝΤΡΟΠΗ!!!», «Μια σύγχρονη σειρά που θίγει σημαντικά θέματα όπως η κακοποίηση,που δείχνει τι περνάνε τα θύματα για να καταφέρουν να βρουν το θάρρος να μιλήσουν κ να σωθούν. Ότι όταν υπάρχει χρήμα κ εξουσία δυστυχώς πολλά καλύπτονται».

 

 

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η σειρά. Θεωρώ ότι είναι η λιγότερο καλή της φετινής σεζόν. Μούφα.
    Μια σαπουνόπερα. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να την βλέπουν και κάθε σειρά πρέπει να τελειώνει κανονικά, με αρχή, μέση και τέλος. Δεν είναι ωραίο, ούτε σωστό να κόβονται οι σειρές απότομα, στα καλά καθούμενα χωρίς να ολοκληρώνονται.
    Είναι ασέβεια προς την τέχνη, τους τηλεθεατές και κυρίως προς όλους τους συντελεστές της εκάστοτε σειράς για τους οποίους είναι και τραγικό και έχει κόστος, καθώς χάνουν την δουλειά τους στην μέση της σεζόν.
    Ελπίζω να βρουν σύντομα τηλεοπτική στέγη γιατί είναι πολύ κρίμα να μείνουν χωρίς δουλειά
    και οι τηλεθεατές της σειράς να εξακολουθούν να την απολαμβάνουν.

“Σασμός” – Αναγνωρίζετε τον γοητευτικό πρωταγωνιστή στην εφηβεία;

Δεν πάει το μυαλό – Δείτε ποια ηθοποιός διαφήμιζε αποσμητικό την δεκαετία του 70