in

CryCry LOLLOL

Οργή στο Twitter κατά του Mega για μια σκηνή που δεν παίχτηκε… στο “Μαύρο Ρόδο”

Οργή στο Twitter κατά Mega αφού μια σκηνή δεν παίχτηκε στο προχθεσινό επεισόδιο και την έδειξαν στο χθεσινό στην περίληψη του προηγούμενου! Και μάλιστα σκηνή που αφορούσε το ζευγαράκι με την Ελισάβετ να λέει πρώτη φορά “Σ’ αγαπώ” στον Πέτρο.

  • Σκηνή που είχε ανεβάσει στα σόσιαλ ο σκηνοθέτης!  Οι Twitter-αδες δικαιολογημένα φούντωσαν και τα έχωσαν στο κανάλι και στους αρμόδιους!

«Ο σκηνοθέτης που διαφήμιζε το σ’ αγαπάω δεν ήξερε ότι κόπηκε στο μοντάζ; Για γέλια και για κλάματα. Πολύ μεγάλο φάουλ» «τη σκηνή που δεν μας δείξανε εχτές τη βάλανε τώρα στη περίληψη του χθεσινού, ξεφτίλα» «Εντωμεταξύ τα σποιλ που κοιτάζονται στο παράθυρο και το “Σ’αγαπάω” πήγαν κουβά αλλά στην ουσία ο σκηνοθέτης δεν φταίει πουθενά. Αυτός καλά μας τα δώσε, ο Παναγόπουλος τα έκοψε γιατί εννοείται έπιανε χώρο το πρώτο “Σ’ αγαπάω” των πρωταγωνιστών μετά από την πρώτη τους φορά»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κόπηκε η σκηνή… Στην αρχή του επεισοδίου ο Π ήταν χωρίς μπλούζα στο κρεβάτι, έφυγε κατευθείαν για ψώνια και όταν γύρισε η Ε έλειπε και ήρθε με ράσο… Σε ποιο σημείο θα μπορούσε να χωρέσει το σ´ αγαπώ?» «Καλά είστε καραντιπ ηλίθιοι? Τι σκηνές κόβετε?»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η έξοδος της Βανδή στα γενέθλια φίλου του Μπισμπίκη. Μαζί και η Καρακάση

Καταγγελία από την Απατζίδη του ΜέΡΑ 25 – Άντρας της έστειλε τα γεννητικά του όργανα