in

AngryAngry

Οργή στην Κρήτη – Προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο με μεταλλικό tire up

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα ακόμα περιστατικό απάνθρωπης κακοποίησης σκύλου που ευτυχώς, στάθηκε τυχερό και κατέληξε, αντί για νεκρό, σε κτηνιατρείο. Ωστόσο, ακόμα και ο ίδιος ο κτηνίατρος έμεινε άφωνος μπροστά στο θέαμα που αντίκρισε: το άτυχο ζώο είχαν επιχειρήσει να ευνουχίσουν με ένα μεταλλικό δεματικό καλωδίων (tire up), βασανίζοντάς το και προκαλώντας του απίστευτο πόνο.

  • Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Ανδρέα Μπαντουβά, το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου, έφεραν στο κτηνιατρείο του το σκυλάκι, το οποίο το βρήκαν να κυκλοφορεί αδέσποτο, με υποψία δηλητηρίασης.

Κατά την εξέταση εντόπισε ένα δεματικό καλωδίων ξεχασμένο από παλιά, ενώ η πληγή που του είχε προκαλέσει είχε πύον, όπως αναφέρει το newsit.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαντουβάς σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, «κάποιος σκέφτηκε «εγώ μπρε θα τον ευνουχίσω τον κούλουκα απού κατέχω».

Ο ίδιος σημειώνει πως δεν θέλει καν να σκέφτεται τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο ζώο και τονίζει πως επαφίεται στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η «ναυμαχία» της ξαπλώστρας στη Ρόδο – Παράνομο και «σφραγισμένο» από το 2016 το beach bar

Νεκρό 6χρονο κοριτσάκι – Κτήνη την βίασαν μέχρι θανάτου!